Intervija notiek Ernesta mašīnā.Tātad--Nedari tā, nedari tā
Nedarīt kā...?(Ernests saka,lai nepiesprādzēju drošības jostu sēžot aizmugurējā sēdeklī.)
Policisti var par to iedot biļeti.Viņi neredzēs,jo auto stikli ir tumši.
Ērnij esmu bijis mašīnā tikai 15 sekundes,bet Tu jau gribi,lai es pārkāpju likumu.Vai es Tevi varu saukt par Ērniju?
Sauc mani par Mr.Gulbis un es Tevi saukšu par Mr.LaRosa.
Labi Mr.Gulbis, gatavojoties intervijai jautāju cilvēkiem twiterā,kur pēc viņu domām Tu mani vedīsi.Lielākā daļa, arī es teica,ka Tu vedīsi mani uz kādu naktsklubu.Kā Tu to uztver?Es nezinu,esmu laikam atstājis par sevi tādu iespaidu,ka daudz ballējos,tāpēc cilvēki domā,ka vienīgais ko daru ir staigāju pa klubiem.Bet īstenībā pēdējā gada laikā es to daru daudz retāk.
Hmmm.Esmu samulsis.Tie mati.Viņi ir episki.Cik stundas paiet,lai ko šādu izdarītu?Ak Dievs.Nulle.Es savam izskatam pievēršu pēc iespējas mazāk uzmanības.Es ienīstu skūties un doties pie friziera.Es uzskatu,ka visi kosmētikas produkti ir priekš sievietēm.Večiem jābūt dabīgiem.Protams,arī ir jārūpējas par sevi,jāiet dušā,lai nesmirdētu.Pārējais ir vienkārši dabiski.
Tātad MR.Gulbis iet tikai dušā un tas viss?Mr.Gulbis iet dušā un nekārto savus matus,tas viss.
Tu esi bijusī bērnības vietējā TV zvaigzne https://www.youtube.com/watch?v=p6aB2V4eG20. Kas tas bija?Tā bija parasta filma.Mans vectēvs bija tās filmas direktors.Viņš solīja,ka samaksās man 150 eiro par to,taču nekad nesamaksāja.
Vai tev ir kāds padoms citām,jaunajām TV zvaigznēm kā dzīvot savu dzīvi pēc iespējas labāk,kā to dari Tu?(smejas) Tu zini,ka tām Lindsijām Lohanām šajās dienās īpaši spoži neiet.Kas ir Lindsija Lohana?
Aizveries(lamājas)Es nepievēršu uzmanība ASV televīzijas zvaigznēm.
Viņa filmējās Mean Girls.Freaky Friday....?Es neskatos tādas filmas.
Esi dzirdējis par Bagāto Riču?To es zinu.
Vai Tev ir draudzene?Nē.
Ko tas prasa,satikties ar Mr.Gulbi?Ak Dievs.Daudzas lietas.Es par to esmu domājis ļoti daudz.Es nevaru Tev iedot perfektu modeli savai dāmai.Tas vēl nav gatavs.
No kā topošajām Mr.Gulbja draudzenēm ir jāuzmanās?Es negribu par sevi teikt neko negatīvu.Es gribu par sevi teikt tikai to pozitīvāko,ja nu kāda meitene šo lasa...Esmu ļoti gudrs,ļoti talantīgs.... (smejas)
Kā ir būt vientuļam puisim ceļojot pa ATP tenis tūri?Kad es esmu kādā no turnīriem,es nedomāju par tādām lietām.Lai arī cik dīvaini tas izklausītos,es pusdienoju ar savu komandu un lielāko daļu laika,pavadu ar viņiem.Kas notiek apkārt,meitenes un citas lietas....Es negribu tērēt enerģiju tādām lietām.Kad es satieku kādu meiteni es negribu ar viņu satikties un kas ir manā prātā?Ka jau katram normālam vīrietim,pēc iespējas ātrāk ar viņu pārgulēt.Tas prasa enerģiju.Turnīru laikā es to nedaru.
Kāds ir tavs mīļākais alkoholiskais dzēriens?Man patīk vodka.Šotiņi, ar labu uzkožamo.Vēl man ļoti patīk darīt tā.Tu izdzer vodkas šotiņu un pēc tam glāzi ar pienu.Piens ir ļoti labs tavam vēderam.Pēc vodkas tas nomierina tavu vēderu,nav dedzinošās sajūtas.Pamēģini.
Un tagad Tu gribi mani piedzirdināt.Vodka ir bīstama.Vajag sevi kontrolēt,lai neizrubītos.Ja gribi pa mierīgodzer alu.Man garšo alus,tikai ne čurveidīgais,kādu pārdod Amerikā.
Ko domā par ASV meitenēm?Man patīk visas meitenes.Es domāju viņas visas ir skaistas.
Vai esi kādreiz ticies ar amerikāņu meiteni?Es nekad neesmu ticies ar nevienu.
Tev kādreiz ir bijusi draudzene?Nē.
Ātri nomainu tēmu.Kā kopumā vērtē pavadīto gadu?Slikti.Esmu bijis slims veselas četras reizes.Kopumā kādi trīs mēneši,kuros neesmu bijis savā labākajā formā.Tagad esmu vesels jau kādu mēnesi.Sāku just bumbiņu.
tulkots no angļu valodas