Es Jānis Stariņš šodien devos pie Ginta Zīles, kurš bija ļoti labā garastāvoklī, lai uzdotu viņam pāris jautājumus.
Jānis Stariņš: Labdien, Gint. Vēlos uzdot jums pāris jautājumus.Gints Zīle : Laba diena, bliez vien vaļā!
J.S.: Kā jūtaties pirms JSAN?G.Z.: Labi, pat ļoti labi!
Gaidu ar nepacietību tās nometnes spēles, jo varēšu citiem pierādīt, kāpēc es esmu viens no labākajiem līga! Varbūt pat es esmu pats labākais bet nu par to es nestrīdēšos!
J.S.: Tu spēlē ar nummuru 26, kapēc tieši šis nummurs?G.Z.: Divi iemesli, tas ir mans veiksmes cipars un tas ir mana elka Matina St. Louis numurus! Cenšos līdzīnāties viņam, ļoti patīk viņa spēle laukumā...
J.S.: Jūs uzskatāt sevi par vienu no labākajiem līgā, tapēc gribu jautāt, vai kāda komanda ir izrādijusi interesi par Jums?G.Z.: Ir, bet neteikšu kurš klubs, lai tas paliek noslēpumā šoreiz!
J.S.: Pastāstiet nedaudz par savu karjeru.G.Z.: Savu karjeru uzsāku BSHL komandā Valmieras Hawks, nu tur nospēlēju divas sezonas un abās sezonās kļuvu par BSHL čempionu, pirmajā sezonā vel dabūju Žoltoka balvu! Tad trešajā sezona mani aizmanija uz Huskies, bet tur man negāja, tāpēc atkal notika maiņa un nu es spēlēju lietuvā - Kauņas Monstras klubā! Tur man gāja nu tā viduvēji tāpēc aizgāju no BSHL un aizgāju tādā kā atvaļinājumā!
Tagad nolēmu pārbaudīt savus spēkus UHL!
J.S.: Vai šeit tev ir kādi draugi vai komandas biedri no iepriekšējajām komandām?G.Z.: Ir ir, piemēram Krišs Haferbergs ar kuru es spēlēju gan Huskies un Monstrās, pietam vienā maiņā! Bet ir jau tur vēl daudz redzētu sēju!
J.S.: Kuri būtu tie cilvēki ar kuriem gribētu spēlēt kopā visvairāk?G.Z.: Tie paši Krišs,Jānis, vēl Jorens ar kuru īsu brīdi spēlējam kopā Stokholmā!
Un protams ar labiem piespēlētājiem, jo man patīk mesti onetaimerus iekšā
J.S.: Ko parasti dari pirms spēlēm, treniņiem?G.Z.: Klausos mūziku!
Nolienu malā kur neviena nav, lai varu nokoncētries spēlei! Nepatīk man liels skaļums, kas parasti ir ģērbtuvēs....
J.S.: Tagad uzdošu vieglākus jautājumus un jaizvēlas viens un japamato kapēc izvēlējies šo. Piespēle vai Gols?G.Z.: Gols, jo manuprāt nozīmīgāks, nekā tur kāda sūda piespēle
J.S.: Bet bez piespēles grūti gūt vārtus, vai ne tā?G.Z.: Tas atkarīgs kādas tev ie dotības!
Ja tur esi lielisks snaipers, kam tev tās piespēles, nu bet jā bez tiem pasiem golis ir grūtāk iemest
J.S.: CCM vai Reebok?G.Z.: Reebok, jo galvenokārt spēlēju ar Reebok nūjām un slidām!
J.S.: Latvijas līga vai ārzemju līga?G.Z.: Latvijas līga, jo tuvāk mājām, ģimenei un labāk spēlēt pie pašu mūsmāju faniem, ne tur pie melnajiem kaut kur!
J.S.: Hattricks Tev vai komandai uzvara?G.Z.: Komandas uzvara, jo neintereše cik golus esmu iemetis, galvenais ka esmu palīdzējis komandai nonākt pie uzvaras!
J.S.: Labi, paldies par interviju. Novēlu veiksmi sezonā.G.Z.: Paldies jums arī!