OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: Altz dabūja banu! Otrdiena 22 Maijs 2012, 12:23 | |
| - Janis95 rakstīja:
- The Chosen One rakstīja:
- Čaw Rasma.
Hello from Mars. Nu, un ko jūs ar to gribējāt teikt!? Paši esat admini, varbūt vajadzētu arī pašiem kaut ko sākt darīt, nevis tikai sūdzēties, ka nekas nenotiek. Sor, bet man un Gintam ir eksāmeni, varbūt mums nav tik daudz laika lai te kaut ko darītu. Kvai, pats jau es arī te necik daudz nedaru, bet bez Ginta gan jūs lkm vispār neko nesāksies, patiesībā viņš te ir vienīgais kas te kaut ko dara, pārējie vien īdētāju bars. | |
|
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: Altz dabūja banu! Otrdiena 22 Maijs 2012, 12:25 | |
| - Altz rakstīja:
- Janis95 rakstīja:
- The Chosen One rakstīja:
- Čaw Rasma.
Hello from Mars. Nu, un ko jūs ar to gribējāt teikt!? Paši esat admini, varbūt vajadzētu arī pašiem kaut ko sākt darīt, nevis tikai sūdzēties, ka nekas nenotiek. Sor, bet man un Gintam ir eksāmeni, varbūt mums nav tik daudz laika lai te kaut ko darītu. Kvai, pats jau es arī te necik daudz nedaru, bet bez Ginta gan jūs lkm vispār neko nesāksies, patiesībā viņš te ir vienīgais kas te kaut ko dara, pārējie vien īdētāju bars. | |
|
Janis9 Lietotājs
Postu skaits : 2890 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Altz dabūja banu! Otrdiena 22 Maijs 2012, 17:20 | |
| ko es varu darīt lietas labā? | |
|
The Chosen One Administrātors
Postu skaits : 733 Punkti : 0 Reģistrējās : 25.07.11
| |
Janis9 Lietotājs
Postu skaits : 2890 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Altz dabūja banu! Otrdiena 26 Marts 2013, 18:21 | |