T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Dārziņš: bija piedāvājums no NHL, bet izvēlējos Kazaņu Otrdiena 23 Augusts 2011, 11:01 | |
| KHL komandas Kazaņas «Ak Bars» latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš pastāstījis, ka Kazaņas klubs piedāvājums viņam šķitis interesantāks par iespēju mēģināt tikt NHL komandā, atsaucoties uz «RIA Novosti», vēsta «allhockey.ru». «Jau šajā vasarā bija piedāvājums braukt uz NHL, bet, aprunājies ar ģimeni, es nolēmu braukt uz Kazaņu. Palaist garām tādu iespēju es nevarēju,» skaidro Dārziņš. «Izlēmu pavadīt sezonu komandā, kas cīnās par Gagarina kausu. Jāuzvar katrā spēlē, uzticēsimies mūsu trenerim [Vladimiram Krikunovam], klausīsim viņu, lai izcīnītu uzvaras. Man ir liels gods spēlēt «Ak Bars» komandā. Tā ir gandrīz vai stiprākā komanda Eiropā,» norāda latviešu uzbrucējs, kurš iepriekšējās trīs KHL sezonas aizvadīja Rīgas «Dinamo» sastāvā. «Man ļoti patīk spēlēt kopā ar [Jarko] Immonenu un [Anti] Mietinenu, kā arī aizsargiem Grigoriju Paņinu un Jevgeņiju Medvedevu. Mēs esam uz pareizā ceļa. Treniņnometnē mēs spēlējām labi, guvām vārtus, devāmies laukumā skaitliskajā vairākumā,» atklāj Dārziņš. | |
|
Janis9 Lietotājs
Postu skaits : 2890 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Dārziņš: bija piedāvājums no NHL, bet izvēlējos Kazaņu Otrdiena 23 Augusts 2011, 11:18 | |
| Manuprāt pareiza izvēle! un visi tie kas spamo rakstus katru dienu pielieciet klāt oriģinālos avotu linkus | |
|
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Dārziņš: bija piedāvājums no NHL, bet izvēlējos Kazaņu Otrdiena 23 Augusts 2011, 11:36 | |
| jā,pareizi izvēlējās,NHL tāpat viņš spēlētu AHL,bet tā KHL vienā no labākajiem klubiem būs iespēja tikt pie kā vairāk,neka RD. |
|
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| |
Janis9 Lietotājs
Postu skaits : 2890 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Dārziņš: bija piedāvājums no NHL, bet izvēlējos Kazaņu Otrdiena 23 Augusts 2011, 11:49 | |
| Es vienkārši gribu zināt no kurienes šitas raksts ir | |
|
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: Dārziņš: bija piedāvājums no NHL, bet izvēlējos Kazaņu Otrdiena 23 Augusts 2011, 11:54 | |
| | |
|
Raimiz Hall Of Fame
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
| Tēma: Re: Dārziņš: bija piedāvājums no NHL, bet izvēlējos Kazaņu Otrdiena 23 Augusts 2011, 12:45 | |
| Pareiza izvēle, kazaņas arī varētu būt interesantāks.. | |
|
Ice Cold Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 677 Punkti : 0 Reģistrējās : 21.01.11 Dzīvesvieta : Līvāni
| Tēma: Re: Dārziņš: bija piedāvājums no NHL, bet izvēlējos Kazaņu Trešdiena 24 Augusts 2011, 10:44 | |
| Pēc šīs sezonas redzēsim,vai bija pareizā izvēle. Es gan par Predators... | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Dārziņš: bija piedāvājums no NHL, bet izvēlējos Kazaņu | |
| |
|