T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Sergejs Maslovskis: Tieši ''Leduslāčos'' gribeju spēlēt! Trešdiena 23 Novembris 2011, 21:05 | |
| Tatad šodien man sanaca pec trenniņa noķert Leduslāču komandas uzbruceju Sergeju un tāpēc pie viena nointerveju viņu!
Sveiks, Sergej! Sveiks.
Ka jūties sava jaunajā komandā? Lieliski!Nokļuvu tiesi tajā komanda kurā gribēju!
Kā tavuprat tev pagaidam sokas trenniņos? Un vai tev jau ir nojausma ar kuriem speletajiem spēlēsi viena maiņā? Treniņos iet labi! Ir jau dažas lietas kuras trennerim nepatīk, bet viņas ir labojamas! Nav, visādi var but, gan jau trenneris ekperimentes!
Ko tavuprat par tevi doma tavs trenneris? Sarezģīts jautajums, Tāpēc es neatbildešu...
Vai ir kāds cits klubs, kura velejies tikt? Ne, tieši ''Leduslāčos'' gribeju spēlēt!
Pastasti ko tu dari brīvajā laikā, izņemot hokeja spēlēšanu! Varbut tev ir vel kadi hobiji? Brivajā laika es lielako laiku pavadu mājas. Atpūšos. Citi hobiji? - ne! Neesmu par to domājis , jo lielāko savu laiku pievēršu hokejam..
Vai tev patik izvicinat ari dūres? Jā! Es ar lielako prieku izskautos ar kādu citu speletāju, bet nedaru to... Protams ka ir izņēmumi - ja aizskar kādu no manas komandas partneriem,tad es varu ari izskauties!
Vienā teikumā noraksturo savu spēles stilu! Esmu tads spēlētājs , kurš met pa vārtiem, bet daudzas reizes atdotu piespeli partnerim, patīk spelēt arī spēka spēli!
Un pedejais jautajums, kurš klubs tavuprāt izcīnīs pirmo UHL kausu? ''Leduslāči'' tur nav divu domu!
Ceru ka ši nebija musu vienigā intervija un paldies tev arī par šo pašu interviju! Paldies tev ari. | |
|
dam1an Lietotājs
Gadi : 30 Postu skaits : 1158 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.07.11 Dzīvesvieta : Liepāja
| Tēma: Re: Sergejs Maslovskis: Tieši ''Leduslāčos'' gribeju spēlēt! Trešdiena 23 Novembris 2011, 21:12 | |
| | |
|
riekstins Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 197 Punkti : 0 Reģistrējās : 20.07.11
| Tēma: Re: Sergejs Maslovskis: Tieši ''Leduslāčos'' gribeju spēlēt! Trešdiena 23 Novembris 2011, 21:18 | |
| Vecā labā LSSL laikos vēl šito visu viņam māciju, nemaz nemēģini - nesanāks | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Sergejs Maslovskis: Tieši ''Leduslāčos'' gribeju spēlēt! | |
| |
|