Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
Tēma: «Vitjaz» hokejisti uz ielas iedod pa muti Otrdiena 22 Novembris 2011, 16:42
Internetā pieejams video, kurā KHL kluba Čehovas «Vitjaz» hokejisti Džons Mirastī, Kips Brenans un Džeremijs Jablonskis uz ielas risina attiecībās ar garāmgājējiem. Ar ko beidzās šī saruna, labi redzams video.
Kļuvis zināms, ka video redzamais incidents noticis šovasar Magņitogorskā, kur «Vitjaz» komanda piedalījās pirmssezonas turnīrā.
Mans Komentārs: Krievi paši vainīgi, Mirasti vienam smuki ielika pa jebalu
FeedBack Lietotājs
Gadi : 24 Postu skaits : 1793 Punkti : 0 Reģistrējās : 23.10.11
Tēma: Re: «Vitjaz» hokejisti uz ielas iedod pa muti Otrdiena 22 Novembris 2011, 16:55
Man patika kur Jablonskis pa plecu tā iebelza, ka šamējais pa gaisu aizlidoja.
Seriijs Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 531 Punkti : 0 Reģistrējās : 02.09.11 Dzīvesvieta : Rīga, Ķengarags.
Tēma: Re: «Vitjaz» hokejisti uz ielas iedod pa muti Otrdiena 22 Novembris 2011, 17:09
Daži sitieni un pretinieks guļ.. ;DDD Nah viņi hoķi spēlē,lai iet uz K1 ..
Fang Lietotājs
Postu skaits : 116 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10
Tēma: Re: «Vitjaz» hokejisti uz ielas iedod pa muti Otrdiena 22 Novembris 2011, 18:03
Tie krievu puikas paši viņiem uzklupa un arī dabūja to ko pelnija + sabojāja sievietes kāzas. :lol!:
Ice Cold Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 677 Punkti : 0 Reģistrējās : 21.01.11 Dzīvesvieta : Līvāni
Tēma: Re: «Vitjaz» hokejisti uz ielas iedod pa muti Svētdena 27 Novembris 2011, 16:47
Man būtu bail izvilkt tel.un vēl kko filmēt. Telefonu ar vienu sitienu man ielīmētu sejā.
Lai amatpersonas nolīgst šādus miesassargus,ej kur gribu,vnm drošībā.
FeedBack Lietotājs
Gadi : 24 Postu skaits : 1793 Punkti : 0 Reģistrējās : 23.10.11
Tēma: Re: «Vitjaz» hokejisti uz ielas iedod pa muti Svētdena 27 Novembris 2011, 16:49
Man b' tādus, skolā visi gar zemi.
Sponsored content
Tēma: Re: «Vitjaz» hokejisti uz ielas iedod pa muti