Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gadi : 29 Postu skaits : 131 Punkti : 0 Reģistrējās : 25.10.11 Dzīvesvieta : KANDAVAS LABAIS KRASTS
Tēma: vitjaz treneris Sestdiena 12 Novembris 2011, 10:00
Beidzot es sapratu kapēc vitjaz ir tik agresīva komanda noskataties šo video un es ceru kad jūs arī sapratīsiet
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
Tēma: Re: vitjaz treneris Sestdiena 12 Novembris 2011, 10:20
Salīdzinot ar Jablonski un tiem pārējiem, varu pateikt ka viņs kauties nemaz nejēdza :DDD
Seriijs Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 531 Punkti : 0 Reģistrējās : 02.09.11 Dzīvesvieta : Rīga, Ķengarags.
Tēma: Re: vitjaz treneris Sestdiena 12 Novembris 2011, 10:43
Kāds treneris - tāda komanda.
Next One Lietotājs
Gadi : 26 Postu skaits : 893 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
Tēma: Re: vitjaz treneris Sestdiena 12 Novembris 2011, 11:08
Jā, tikai video cik es redzēju(nenoskatījos pilnīgi visu video), tad viņš kāvās ar līdzvērtīgiem pretiniekiem. Un viss bija daudzmaz godīgi.
STOUNED Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 131 Punkti : 0 Reģistrējās : 25.10.11 Dzīvesvieta : KANDAVAS LABAIS KRASTS
Tēma: Re: vitjaz treneris Sestdiena 12 Novembris 2011, 11:22
Rihardiņš rakstīja:
Jā, tikai video cik es redzēju(nenoskatījos pilnīgi visu video), tad viņš kāvās ar līdzvērtīgiem pretiniekiem. Un viss bija daudzmaz godīgi.
vot vot par šo var parunāt jo Viņš kāvās ar līdzvērtīgiem pretiniekim NHL, bet te KHL ir tikai retums spēlētāju kas var nolikt VITJAS spēlētājus pie vietas karoca es domāju kad NAV NEVIENA NORMĀLA KOMANDA KURA VAR VIŅUS UZVARĒT SPĒKA SPĒLĒ
Next One Lietotājs
Gadi : 26 Postu skaits : 893 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
Tēma: Re: vitjaz treneris Sestdiena 12 Novembris 2011, 13:07
STOUNED rakstīja:
Viņš kāvās ar līdzvērtīgiem pretiniekim NHL, bet te KHL ir tikai retums spēlētāju kas var nolikt VITJAS spēlētājus pie vietas karoca es domāju kad NAV NEVIENA NORMĀLA KOMANDA KURA VAR VIŅUS UZVARĒT SPĒKA SPĒLĒ
Vitjaz spēlētāji arī ir tikai cilvēki (bik atsaldēti, bet vienalga cilvēki). Viss ir iespējams. Ir iespējams viņus vinnēt spēka spēlē. Vel tik neviens nav vēlējies ar viņiem to darīt, jo viņiem maksā par hokeja spēlēšanu nevis par boksu vai par to, ka norauj diskābeli. KHL tāda riebīga līga. Redz Nazarovs sit skatītājus ar nūjām - 2 spēļu diskābels. Normāli savā starpā cīnījās 2 policisti atkal diskābels. Ko tad tur var gribēt..