|
| Raw Offtopic | |
|
+5KIDD Fang Raimiz Enigma T-Mac 9 posters | |
Autors | Ziņojums |
---|
Fang Lietotājs
Postu skaits : 116 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10
| Tēma: Re: Raw Offtopic Piektdiena 21 Oktobris 2011, 19:24 | |
| Nākamajā raw`ā tiks kronēts jauns WWE čempions! | |
| | | Raimiz Hall Of Fame
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
| Tēma: Re: Raw Offtopic Piektdiena 21 Oktobris 2011, 20:16 | |
| Fang, kshhh.. vai arī awesome truth tevi atdauzīs. | |
| | | T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 19:34 | |
| Dvj te prosta izsakamies kuru gribat redzeet par US Champ Tag Team nevajag, buus match un WWE champ jau ir
1) Booker-T 2) Wade Barret - WWE Champion 3) Zack Ryder 4) David Otunga 5) Brock Lesnar 6) Ezekiel Jackson 7) Jinder Mahal 8 ) Stone Cold 9) Michael Mcgullicuty 10) The Great Khali 11) Justin Gabriel 12) C 13) Ted Dibiase
Es pats balsoju par David Otunga | |
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 19:37 | |
| Zack Ryder. Kas ir pašreizējie tag team championi? Jo Awesome Truth nākamajā rawā cīnās par no 1.contender's matču ? | |
| | | FeedBack Lietotājs
Gadi : 24 Postu skaits : 1793 Punkti : 0 Reģistrējās : 23.10.11
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 19:43 | |
| Stone Cold. Pag, nesapratu. Manējais UT, nekur nepiedalās?? | |
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 19:48 | |
| - GaisaNāve rakstīja:
- Stone Cold.
Pag, nesapratu. Manējais UT, nekur nepiedalās?? Smackdown, bro. | |
| | | T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 19:54 | |
| - Raimiz rakstīja:
- Zack Ryder.
Kas ir pašreizējie tag team championi? Jo Awesome Truth nākamajā rawā cīnās par no 1.contender's matču ? Nav čempionu, Awesome Truth pret kaut kadiem pidariem ciiniisies | |
| | | Edzhuks Lietotājs
Gadi : 25 Postu skaits : 1978 Punkti : 0 Reģistrējās : 27.11.10
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 20:01 | |
| | |
| | | T-Mac Hall Of Fame
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 20:15 | |
| - Edzhuks rakstīja:
- kuraa brandaa es buushu?
Tu esi SD, bet poh nobalso par US champ | |
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 20:30 | |
| - Black Star rakstīja:
Nav čempionu, Awesome Truth pret kaut kadiem pidariem ciiniisies Nevis cīnīsies, bet atspārdīs. | |
| | | KIDD Lietotājs
Postu skaits : 634 Punkti : 0 Reģistrējās : 20.07.11
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 20:31 | |
| | |
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 20:35 | |
| | |
| | | KIDD Lietotājs
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 20:40 | |
| | |
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 20:42 | |
| - Resurrected rakstīja:
- Raimiz rakstīja:
- Resurrected rakstīja:
- Raimiz rakstīja:
- Black Star rakstīja:
Nav čempionu, Awesome Truth pret kaut kadiem pidariem ciiniisies Nevis cīnīsies, bet atspārdīs. Kadi skaisti vardi priekss cilveka kas nav bijis tag team champions Šajā līgā neviens vēl nav bijis tag team čempions. Bet citās līgas esmu bijis money in the bank (vēl nebiju iecashojis), bet tāpat tas nozīme var teikt, ka biju WHC vienu reizi, un NXT Champions 1x, un tag team varbūt arī ar Twister, vai kā sauca to čali Rawā, neatceros. Bet es esmu bijis tag team champion un pietam pailgi Esmu bijis money in the bank pailgu laiku, un nesteidzos cashot iekšā, sākumā gribēju uz U-PEE, tad uz Edge, un tad, kkad līga beidzās. NXT Champions 1x sanāca būt, bija man ar U-PEE storyline, un man liekas, ka biju raw tag-team champions, bet nevaru atcerēties ar ko, jāpajautā Black Star. | |
| | | KIDD Lietotājs
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 20:44 | |
| - Raimiz rakstīja:
- Resurrected rakstīja:
- Raimiz rakstīja:
- Resurrected rakstīja:
- Raimiz rakstīja:
- Black Star rakstīja:
Nav čempionu, Awesome Truth pret kaut kadiem pidariem ciiniisies Nevis cīnīsies, bet atspārdīs. Kadi skaisti vardi priekss cilveka kas nav bijis tag team champions Šajā līgā neviens vēl nav bijis tag team čempions. Bet citās līgas esmu bijis money in the bank (vēl nebiju iecashojis), bet tāpat tas nozīme var teikt, ka biju WHC vienu reizi, un NXT Champions 1x, un tag team varbūt arī ar Twister, vai kā sauca to čali Rawā, neatceros. Bet es esmu bijis tag team champion un pietam pailgi Esmu bijis money in the bank pailgu laiku, un nesteidzos cashot iekšā, sākumā gribēju uz U-PEE, tad uz Edge, un tad, kkad līga beidzās. NXT Champions 1x sanāca būt, bija man ar U-PEE storyline, un man liekas, ka biju raw tag-team champions, bet nevaru atcerēties ar ko, jāpajautā Black Star. Ja wwe raw 2012 butu jeff hardy turpinatu ar vinnu bet ja nav tad ar justin gabriel meigginassu kauko ceru uz WHC pirmo reizi | |
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 20:46 | |
- Raimiz rakstīja:
- Resurrected rakstīja:
- Raimiz rakstīja:
- Resurrected rakstīja:
- Raimiz rakstīja:
- Black Star rakstīja:
Nav čempionu, Awesome Truth pret kaut kadiem pidariem ciiniisies Nevis cīnīsies, bet atspārdīs. Kadi skaisti vardi priekss cilveka kas nav bijis tag team champions Šajā līgā neviens vēl nav bijis tag team čempions. Bet citās līgas esmu bijis money in the bank (vēl nebiju iecashojis), bet tāpat tas nozīme var teikt, ka biju WHC vienu reizi, un NXT Champions 1x, un tag team varbūt arī ar Twister, vai kā sauca to čali Rawā, neatceros. Bet es esmu bijis tag team champion un pietam pailgi Esmu bijis money in the bank pailgu laiku, un nesteidzos cashot iekšā, sākumā gribēju uz U-PEE, tad uz Edge, un tad, kkad līga beidzās. NXT Champions 1x sanāca būt, bija man ar U-PEE storyline, un man liekas, ka biju raw tag-team champions, bet nevaru atcerēties ar ko, jāpajautā Black Star. Ja wwe raw 2012 butu jeff hardy turpinatu ar vinnu bet ja nav tad ar justin gabriel meigginassu kauko ceru uz WHC pirmo reizi WTF? Vai tad tu nēsi Sin Cara ? | |
| | | KIDD Lietotājs
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 20:49 | |
| - Raimiz rakstīja:
- Resurrected rakstīja:
- Raimiz rakstīja:
- Resurrected rakstīja:
- Raimiz rakstīja:
- Resurrected rakstīja:
- Raimiz rakstīja:
- Black Star rakstīja:
Nav čempionu, Awesome Truth pret kaut kadiem pidariem ciiniisies Nevis cīnīsies, bet atspārdīs. Kadi skaisti vardi priekss cilveka kas nav bijis tag team champions Šajā līgā neviens vēl nav bijis tag team čempions. Bet citās līgas esmu bijis money in the bank (vēl nebiju iecashojis), bet tāpat tas nozīme var teikt, ka biju WHC vienu reizi, un NXT Champions 1x, un tag team varbūt arī ar Twister, vai kā sauca to čali Rawā, neatceros. Bet es esmu bijis tag team champion un pietam pailgi Esmu bijis money in the bank pailgu laiku, un nesteidzos cashot iekšā, sākumā gribēju uz U-PEE, tad uz Edge, un tad, kkad līga beidzās. NXT Champions 1x sanāca būt, bija man ar U-PEE storyline, un man liekas, ka biju raw tag-team champions, bet nevaru atcerēties ar ko, jāpajautā Black Star. Ja wwe raw 2012 butu jeff hardy turpinatu ar vinnu bet ja nav tad ar justin gabriel meigginassu kauko ceru uz WHC pirmo reizi WTF? Vai tad tu nēsi Sin Cara ? Nope ;D | |
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 20:51 | |
- Raimiz rakstīja:
- Resurrected rakstīja:
- Raimiz rakstīja:
- Resurrected rakstīja:
- Raimiz rakstīja:
- Resurrected rakstīja:
- Raimiz rakstīja:
- Black Star rakstīja:
Nav čempionu, Awesome Truth pret kaut kadiem pidariem ciiniisies Nevis cīnīsies, bet atspārdīs. Kadi skaisti vardi priekss cilveka kas nav bijis tag team champions Šajā līgā neviens vēl nav bijis tag team čempions. Bet citās līgas esmu bijis money in the bank (vēl nebiju iecashojis), bet tāpat tas nozīme var teikt, ka biju WHC vienu reizi, un NXT Champions 1x, un tag team varbūt arī ar Twister, vai kā sauca to čali Rawā, neatceros. Bet es esmu bijis tag team champion un pietam pailgi Esmu bijis money in the bank pailgu laiku, un nesteidzos cashot iekšā, sākumā gribēju uz U-PEE, tad uz Edge, un tad, kkad līga beidzās. NXT Champions 1x sanāca būt, bija man ar U-PEE storyline, un man liekas, ka biju raw tag-team champions, bet nevaru atcerēties ar ko, jāpajautā Black Star. Ja wwe raw 2012 butu jeff hardy turpinatu ar vinnu bet ja nav tad ar justin gabriel meigginassu kauko ceru uz WHC pirmo reizi WTF? Vai tad tu nēsi Sin Cara ? Nope ;D Nu bljaa pirms tu edito postu, pasaki to. No šī brīža vairs nevarēs mainīt wrestleri, dziesmu, tavai zināšanai, to varēs tikai pa punktiem. Tagad jāpišās, jāvelk jauna dziesma, jālabo rosteris utt. Un vēl Black Star'am jāmet Justin Gabriel ārā no Rawa. | |
| | | T-Mac Hall Of Fame
| Tēma: Re: Raw Offtopic Pirmdiena 24 Oktobris 2011, 21:16 | |
| | |
| Tēma: Re: Raw Offtopic Otrdiena 25 Oktobris 2011, 08:47 | |
| Kas ko ? Viņš maina wrestleri, un tagad jāpišās/jālabo utt. | |
| | | Fang Lietotājs
| Tēma: Re: Raw Offtopic Otrdiena 25 Oktobris 2011, 10:42 | |
| - Black Star rakstīja:
- Dvj te prosta izsakamies kuru gribat redzeet par US Champ
Tag Team nevajag, buus match un WWE champ jau ir
Brock Lesnar | |
| | | T-Mac Hall Of Fame
| Tēma: Re: Raw Offtopic Trešdiena 26 Oktobris 2011, 15:52 | |
| HeHe, Rawā tikai 5mači bet šovs diezgan pagarš būs P.s. Atvainojos jau tagad ka dažiem wrestleriem nebus entrance dziesma, prosta man nez kaapec nevelk neko no turienes kur es velku, citas progas/adreses negribu + nav laika mekleet | |
| | | Fang Lietotājs
| Tēma: Re: Raw Offtopic Trešdiena 26 Oktobris 2011, 16:37 | |
| Jūtu, ka jau ir kronēts jauns WWE čempions. | |
| | | | KIDD Lietotājs
| Tēma: Re: Raw Offtopic Trešdiena 26 Oktobris 2011, 17:36 | |
| Jaunais US Champions Christian | |
| | | Sponsored content
| Tēma: Re: Raw Offtopic | |
| |
| | | | Raw Offtopic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā