Seriijs Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 531 Punkti : 0 Reģistrējās : 02.09.11 Dzīvesvieta : Rīga, Ķengarags.
| Tēma: Šuplers: "Jašins ir piemērs jaunajiem" Ceturtdiena 13 Oktobris 2011, 16:24 | |
| Vakar pirmos vārtus Maskavas CSKA sastāvā guva Aleksejs Jašins, taču viņam un komandai nācās viesos samierināties ar 2:4 zaudējumu pret SKA. Maskavas komandas galvenais treneris Juliuss Šuplers pēc mača slavēja Jašinu, nodēvējot viņu par piemēru jaunajiem.
"Jašins ir pasaules līmeņa spēlētājs. Viņam vēl nepieciešams ieslidoties un uzlabot formu. Ļoti cienām Jašinu, viņš pastiprinājis mūsu komandu. Aleksejs ir liels meistars – var atdot piespēli un iemest, Jašinam ir teicama tehnika. Arī kā cilvēks viņš ir piemērs jaunajiem, īsts līderis. Mums jāpaciešas, jo soli pa solim viņš uzlabos savu formu," pieredzējušo uzbrucēju slavēja CSKA galvenais treneris Juliuss Šuplers.
Tikmēr pašam Jašinam liela prieka par pirmajiem vārtiem nebija, jo nācās piedzīvot zaudējumu mačā: "Emocijas nav labas, jo komanda zaudēja. Uzvaras emocijas ir svarīgākas nekā tās, kuras gūst no iemestiem vārtiem. Lai arī puiši pieļāva dažas kļūdas, visi spēlējām viens par otro un cīnījāmies līdz galam. Ja turpināsim tā spēlēt, uzvaras atnāks."
Uzbrucējs arī pats jūt, ka pieliek formas ziņā: "Jā, pamazām uzņemu formu. Puiši man palīdz, saka, kur skriet, ko darīt. Sāku visu saprast."
"Ļoti patīkami, ka manus vārtus novērtēja arī pretinieka fani. Es šeit pavadīju divus gadus, kas man bija ļoti emocionāli. Fani mani iemīlēja, vienmēr palīdzēja un deva papildu spēku," piebilda Jašins.
Izmantotie resursi: СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета.... | |
|