|
| NHL 2011/12 | |
|
+20sliners Daredevil Flexx lacky Next One Olološ. Guzha. KIDD Edzhuks FeedBack Enigma Richs Ice Cold Krish OwlNation Seriijs The Chosen One dam1an T-Mac Janis9 24 posters | |
Autors | Ziņojums |
---|
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: NHL 2011/12 Trešdiena 13 Jūnijs 2012, 15:01 | |
| - Altz rakstīja:
- Bļe, viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem. Ja viņš aiziet uz LA un Girgensonu draftē LA, tad esmu LA nr. 1 fans. ;D
Bet labāk, lai Pariss iet uz citu komandu. Un Devils jau laikam viņu nemaz nepaturēs, jo komanda papusei pieder NHL, dēļ naudas grūtībām un cik dzirdēju, tad viņi droši vien neļaus Parisu paturēt. Uz Tampu!!! :D Tas būtu jebal Parise + St. Louis, divi mani mīļākie spēlētāji :D:D | |
| | | OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: NHL 2011/12 Trešdiena 13 Jūnijs 2012, 15:10 | |
| - Black Star rakstīja:
- Altz rakstīja:
- Bļe, viens no maniem mīļākajiem spēlētājiem. Ja viņš aiziet uz LA un Girgensonu draftē LA, tad esmu LA nr. 1 fans. ;D
Bet labāk, lai Pariss iet uz citu komandu. Un Devils jau laikam viņu nemaz nepaturēs, jo komanda papusei pieder NHL, dēļ naudas grūtībām un cik dzirdēju, tad viņi droši vien neļaus Parisu paturēt. Uz Tampu!!! Tas būtu jebal Parise + St. Louis, divi mani mīļākie spēlētāji :D Es tavā vieta labāk cerētu, ka Tempa paņems kādu norm vārtsargu. ;D Bet vsp brīvo aģentu tirgus šogad būs švaks, īpaši attiecībā uz vārtsargiem. Pagaidām labākais variants ir Džošs Hārdings, jo cik saprotu, tad Wild nedomā viņu paturēt. | |
| | | T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: NHL 2011/12 Trešdiena 13 Jūnijs 2012, 15:14 | |
| - Altz rakstīja:
- Black Star rakstīja:
- Altz rakstīja:
Bet labāk, lai Pariss iet uz citu komandu. Un Devils jau laikam viņu nemaz nepaturēs, jo komanda papusei pieder NHL, dēļ naudas grūtībām un cik dzirdēju, tad viņi droši vien neļaus Parisu paturēt. Uz Tampu!!! Tas būtu jebal Parise + St. Louis, divi mani mīļākie spēlētāji :D Es tavā vieta labāk cerētu, ka Tempa paņems kādu norm vārtsargu. ;D Bet vsp brīvo aģentu tirgus šogad būs švaks, īpaši attiecībā uz vārtsargiem. Pagaidām labākais variants ir Džošs Hārdings, jo cik saprotu, tad Wild nedomā viņu paturēt. Teica ka ķip viņi draftēs Gk vai Loungo pirks ;DD | |
| | | OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: NHL 2011/12 Trešdiena 13 Jūnijs 2012, 15:15 | |
| - Black Star rakstīja:
- Altz rakstīja:
- Black Star rakstīja:
- Altz rakstīja:
Bet labāk, lai Pariss iet uz citu komandu. Un Devils jau laikam viņu nemaz nepaturēs, jo komanda papusei pieder NHL, dēļ naudas grūtībām un cik dzirdēju, tad viņi droši vien neļaus Parisu paturēt. Uz Tampu!!! Tas būtu jebal Parise + St. Louis, divi mani mīļākie spēlētāji Es tavā vieta labāk cerētu, ka Tempa paņems kādu norm vārtsargu. ;D Bet vsp brīvo aģentu tirgus šogad būs švaks, īpaši attiecībā uz vārtsargiem. Pagaidām labākais variants ir Džošs Hārdings, jo cik saprotu, tad Wild nedomā viņu paturēt. Teica ka ķip viņi draftēs Gk vai Loungo pirks ;DD Tempa? ;D Draftēt īsti nav jēgas, jo kamēr izaudzēs. Un par Luongo daudz būs pretī jādod, jo uz to tītara cepeti izsalkušo bus daudz. | |
| | | T-Mac Hall Of Fame
| Tēma: Re: NHL 2011/12 Trešdiena 13 Jūnijs 2012, 15:21 | |
| Hz hz, kaut kādas pārunas jau ar bija Loungo ar Tampu vai aks tāds un Canucks teica ka viņu nepaturēs vairs itkā. ;D | |
| | | Sponsored content
| Tēma: Re: NHL 2011/12 | |
| |
| | | | NHL 2011/12 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
| |
| |
| |