T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Vero: «Vitjaz» klubā kauties lika treneri Svētdena 18 Septembris 2011, 10:44 | |
| KHL kluba Čehovas «Vitjaz» bijušais spēlētājs Dārsijs Vero nācis klajā ar interesantiem paziņojumiem, raksta Krievijas mediji. Pašlaik kanādietis noslēdzis pārbaudes laika līgumu ar čehu komandu «Trinec». Par aizvadīto laiku Krievijā Vero saka: «Katrs komandā izpilda savu darbu. Ja jūs pavērotu manas spēles «Vitjaz» sasāvā, tad tur bija tikai kautiņi un kautiņi. Taču tieši tādu stilu mums lika spēlēt kluba treneri. Man tā bija iespēja nopelnīt labu naudu, taču es esmu arī spējīgs spēlēt cita stila spēli: slidot, cīnīties par ripu, atdot piespēles un arī gūt vārtus,» norāda uzbrucējs. «Vitjaz» ir daudz agresīvu spēlētāju. Komanda tur nav pārāk laba. Bet, kad jums nepietiek meistarības, tad ir jāizvēlas cits ceļš. Šajā gadījumā - spēlēt agresīvi. Mēģināt iebiedēt pretinieku un tādā veidā atņemt punktus. Pie tam, kluba īpašniekiem un vadītājiem tas patika un viņi no mums arī prasīja šādu spēli. Mājās man šādu naudu nemaksāja, bet Čehovā bija labs atalgojums. Es vienkārši izpildīju prasības. Man patīk agresīva spēle. Skriet pakaļ pretiniekam un slidot ap viņu - tā nav mana spēle, tas nav mans hokejs,» teic hokejists, kurš uzskata, ka Čehijā no viņa laukumā prasīs citu spēles stilu, nevis tādu, kādu spēlēja Krievijā. | |
|
Ice Cold Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 677 Punkti : 0 Reģistrējās : 21.01.11 Dzīvesvieta : Līvāni
| Tēma: Re: Vero: «Vitjaz» klubā kauties lika treneri Svētdena 18 Septembris 2011, 12:54 | |
| Cik sapratu,ja aizej no komandas un,ja tev tur kkas nepatika,tad visi paliek par stukačiem. | |
|
Fang Lietotājs
Postu skaits : 116 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10
| Tēma: Re: Vero: «Vitjaz» klubā kauties lika treneri Pirmdiena 19 Septembris 2011, 08:32 | |
| - Andris rakstīja:
- Cik sapratu,ja aizej no komandas un,ja tev tur kkas nepatika,tad visi paliek par stukačiem.
Viņš nepateica neko tādu, ko neviens jau nezināja. | |
|
Seriijs Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 531 Punkti : 0 Reģistrējās : 02.09.11 Dzīvesvieta : Rīga, Ķengarags.
| Tēma: Re: Vero: «Vitjaz» klubā kauties lika treneri Pirmdiena 19 Septembris 2011, 15:54 | |
| Ar to šī komanda tālu notiks | |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Vero: «Vitjaz» klubā kauties lika treneri | |
| |
|