| Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks | |
|
+4Kuklikz Raimiz OwlNation T-Mac 8 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks Pirmdiena 29 Augusts 2011, 11:46 | |
| Pasaulē labākais sprinteris Useins Bolts svētdien uzreiz pēc neveiksmes pasaules vieglatlētikas čempionāta 100 metru distancē, kurā viņš veica pāragru startu, nebija gatavs komentēt notikušo. Pēc pāragrā starta Bolts saņēma diskvalifikāciju, jo pēc jaunajiem noteikumiem sportisti tiek izslēgti jau pēc pirmā pāragrā starta. «Man nav, ko pagaidām teikt. Man ir nepieciešams laiks,» atzina Bolts. Pēc liktenīgās kļūdas saprašanas Bolts saķēra galvu un pārvilka tai pāri kreklu. Pēc tam sportists nekavējoties atgriezās iesildīšanās trasē un vēlāk pameta arī to. Par Bolta neveiksmi īpašu paziņojumu izplatīja par Starptautiskā Vieglatlētikas federācija (IAAF), izsakot vilšanos par jamaikieša neveiksmi, bet aizstāvēja savus noteikumus, kas ir vienādi visiem sportistiem. Tāpat Bolts pagaidām vēl nebija gatavs runāt par titula aizstāvēšanu 200 metru distancē, kas viņam jāuzsāk piektdien. «Kā man ies? Tas ir piektdien, pareizi? Tātad mēs to redzēsim piektdien,» lakonisks bija jamaikietis. Pēc Bolta diskvalifikācijas 100 metru finālskrējienā uzvarēja cits jamaikietis Johans Bleiks, kurš finišēja pēc 9,92 sekundēm. Otro vietu sacensībās izcīnīja amerikānis Volters Dikss, bet trešais bija 35 gadus vecais 2003. gada pasaules čempions Kims Kolinss no Sentkitsas un Nevisas. | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks Pirmdiena 29 Augusts 2011, 15:07 | |
| Njā, skatījos viņa skrējienu, man pašam nelikās, ka falšs starts, bet nu bija jau. Žēl, biju par Boltu. | |
|
| |
Raimiz Hall Of Fame
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
| Tēma: Re: Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks Pirmdiena 29 Augusts 2011, 15:13 | |
| Es ar tieši biju ieslēdzis tajā mirklī, nabaga bolts. | |
|
| |
Kuklikz Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 1096 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Kuldīga
| Tēma: Re: Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks Pirmdiena 29 Augusts 2011, 16:24 | |
| varēja redzēt ka par ātru izskrēja Nu bet man vismaz liekas ka pēc pirmā pāragrā starta nevajadzētu dot uzreiz diskābeli | |
|
| |
Raimiz Hall Of Fame
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
| Tēma: Re: Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks Pirmdiena 29 Augusts 2011, 16:33 | |
| Vot, es to pašu domāju, ar 2 vaidzētu, tagam boltam jāatpūšās.. | |
|
| |
Edzhuks Lietotājs
Gadi : 25 Postu skaits : 1978 Punkti : 0 Reģistrējās : 27.11.10
| Tēma: Re: Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks Otrdiena 30 Augusts 2011, 11:34 | |
| bija, bija false starts... es pat pac nofočēju: njā bet žēl Bolta... | |
|
| |
Kuklikz Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 1096 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Kuldīga
| Tēma: Re: Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks Otrdiena 30 Augusts 2011, 11:57 | |
| Kāda jēga tev fočēt, ja video bija skaidri redzams ka par ātru izskrēja | |
|
| |
The Chosen One Administrātors
Postu skaits : 733 Punkti : 0 Reģistrējās : 25.07.11
| Tēma: Re: Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks Otrdiena 30 Augusts 2011, 15:33 | |
| Ir tāds noteikums, ka pirms tā šāviņa nedrīkst kustēties. Vienā video redzēju, ka blakus Boltam viens sakustējās un Bolts sāka skriet.... Varbūt uz to viņš noreaģēja un sāka skriet. | |
|
| |
Raimiz Hall Of Fame
| Tēma: Re: Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks Otrdiena 30 Augusts 2011, 21:55 | |
| Piekriitu The Chosen One.. smagi piekritu. | |
|
| |
dam1an Lietotājs
Gadi : 30 Postu skaits : 1158 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.07.11 Dzīvesvieta : Liepāja
| Tēma: Re: Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks Trešdiena 31 Augusts 2011, 07:22 | |
| un tas kurš sakustējās bija jaunais čempions Bleiks | |
|
| |
Sample Lietotājs
Postu skaits : 29 Punkti : 0 Reģistrējās : 06.08.11
| Tēma: Re: Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks Trešdiena 31 Augusts 2011, 08:08 | |
| Varu iedomāties ko Bleiks domāja: "Bolt u Mad? " | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks | |
| |
|
| |
| Bolts: pagaidām man nav ko teikt, nepieciešams laiks | |
|