| Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Otrdiena 23 Augusts 2011, 18:00 | |
| Pitsburgas "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs, kurš smadzeņu satricinājuma dēļ bija spiests izlaist pusi aizvadītās Nacionālās Hokeja līgas (NHL) sezonu, iespējams, nevarēs doties laukumā arī pirmajās šīs sezonas spēlēs, ziņo TSN. Hokejists nupat bija spiests atcelt treniņu, jo nejutās labi, un pastāv risks, ka viņam būs jāizlaiž ne tikai pirmssezonas treniņnometnē, bet arī jaunās NHL sezonas pirmās spēles. Pirmais mačs NHL regulārajā čempionātā Pitsburgas klubam paredzēts 7.oktobrī pret Vankūveras "Canucks". "Pagaidām ir vēl par agru spriest, vai Krosbijs būs gatavs uzsākt pirmssezonas treniņus," saka sportista aģents Pets Brisons. "Neviens Sidnijam nav aizliedzis trenēties, un viņš atbilstoši pašreizējai situācijai ir koriģējis savus vasaras sagatavošanās plānus. Komandas treniņnometne sākas pēc trim nedēļām, un pagaidām ir par agru spriest par kaut ko." Jau ziņots, ka janvāra sākumā Krosbijs guva smadzeņu satricinājumu un kopš tā laika nav aizvadījis nevienu spēli, tikai īsus treniņus. Kā zināms, smagu smadzeņu satricinājumu aizvadītās NHL sezonas sākumā guva latviešu hokejists Raitis Ivanāns, kurš joprojām nav pilnībā atlabis no šīs traumas. Avots: Delfi.lv | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Otrdiena 23 Augusts 2011, 18:04 | |
| Ļoti žēl ka ir tik traki,man viņš atgādina Mario Lemiox , kurš ar gandrīz katru sezonu guva nopietnas traumas. |
|
| |
dam1an Lietotājs
Gadi : 30 Postu skaits : 1158 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.07.11 Dzīvesvieta : Liepāja
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Otrdiena 23 Augusts 2011, 18:05 | |
| | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Otrdiena 23 Augusts 2011, 18:08 | |
| | |
|
| |
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| |
| |
OwlNation Hall Of Fame
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Otrdiena 23 Augusts 2011, 18:15 | |
| Es arī vsp priecājos, man, kā Vašingtonas fanam Krosbijs ir kā sātans. | |
|
| |
Ice Cold Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 677 Punkti : 0 Reģistrējās : 21.01.11 Dzīvesvieta : Līvāni
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Trešdiena 24 Augusts 2011, 10:48 | |
| Nu cik var ilgi neizveseļoties Dievinu spēles,kad Pittsburga spelē pret WSH vai Detroitu | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Trešdiena 24 Augusts 2011, 16:20 | |
| - Black Star rakstīja:
- Vuhu, jūs te bēdājaties, bet es gan priecājos jo St. Loui un Stamkosam nebuus konkurenta pts vākšanas ziņā
Ovijs taksh spelees .... Ovechkin's katru sezonu viens no labākajiem.. |
|
| |
Ice Cold Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 677 Punkti : 0 Reģistrējās : 21.01.11 Dzīvesvieta : Līvāni
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Trešdiena 24 Augusts 2011, 16:24 | |
| Šo sezon Ovis gan nebij top 3 lkm Stemkosam paveicas,ka Sidam trauma. pfff... tā nebūtu noķēris Sidniju goal ziņā. | |
|
| |
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Trešdiena 24 Augusts 2011, 16:25 | |
| - Seriijs rakstīja:
- Black Star rakstīja:
- Vuhu, jūs te bēdājaties, bet es gan priecājos jo St. Loui un Stamkosam nebuus konkurenta pts vākšanas ziņā
Ovijs taksh spelees .... Ovechkin's katru sezonu viens no labākajiem.. Tapat ar St. Loui un Stamkosu nevar salīdzināt ;P šosezon Ovečkins tikai 7pts ziņā a St. Louis otrais un Stamkos piektais ;P Un Andri C.Perry bij labakais snaipers šosezon ne Stamkos | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Trešdiena 24 Augusts 2011, 16:26 | |
| |
|
| |
Next One Lietotājs
Gadi : 26 Postu skaits : 893 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Trešdiena 24 Augusts 2011, 17:00 | |
| Sry, veči, bet man no jums nelabi metas, priecāties par to, ka kādam trauma... Tieši žēl, ka tāds spēlētājs nevar spēlēt. Viņi veido spēli, ko mēs skatamies. Krosbijs nav no tiem spēlētājiem, kas man patīk, bet viņš nav slikts... Žēl, ka nespēlēs. Bet Pitsburgas komandai arī nav prāts. Čalis jau bija dabūjis satricinājumu un pēc tam dabūja vel vienu.. :/ Nu rezultāts... Diezin ko jūs darīsiet, kad Ovečkins, St. Louis, Stemkos, vai kāds cits no jūsu mīļākajiem playeriem dabūs traumu? Tak stulbi... | |
|
| |
T-Mac Hall Of Fame
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Trešdiena 24 Augusts 2011, 17:06 | |
| It's doesnt metter whay you say me and other p0k3m0n5
Pēdējo reizi labojis Black Star Trešdiena 24 Augusts 2011, 17:12; labots 1 reizi | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Trešdiena 24 Augusts 2011, 17:08 | |
| - Black Star rakstīja:
- It's doesnt metter whay you say me and other p0k3m0n5
hah, tieši 10niekā. | |
|
| |
Ice Cold Lietotājs
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Trešdiena 24 Augusts 2011, 17:09 | |
| Black,tpt Sids bija 1st līdz brīdim,kad spēlēja goal ziņā. Stamkos bij 2nd un pamazām arī noķēra Sidniju. Cik zinu,tad Corry's sezonas beigas kā traks meta vārtus un ieguva to balvu. | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Ceturtdiena 25 Augusts 2011, 07:11 | |
| - Rihardiņš rakstīja:
- Sry, veči, bet man no jums nelabi metas, priecāties par to, ka kādam trauma... Tieši žēl, ka tāds spēlētājs nevar spēlēt. Viņi veido spēli, ko mēs skatamies. Krosbijs nav no tiem spēlētājiem, kas man patīk, bet viņš nav slikts... Žēl, ka nespēlēs. Bet Pitsburgas komandai arī nav prāts. Čalis jau bija dabūjis satricinājumu un pēc tam dabūja vel vienu.. :/ Nu rezultāts... Diezin ko jūs darīsiet, kad Ovečkins, St. Louis, Stemkos, vai kāds cits no jūsu mīļākajiem playeriem dabūs traumu? Tak stulbi...
Tu manu pirmo postu vsp lasiji ????? :hmm: :3: |
|
| |
Janis9 Lietotājs
Postu skaits : 2890 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Ceturtdiena 25 Augusts 2011, 11:13 | |
| - Seriijs rakstīja:
- Rihardiņš rakstīja:
- Sry, veči, bet man no jums nelabi metas, priecāties par to, ka kādam trauma... Tieši žēl, ka tāds spēlētājs nevar spēlēt. Viņi veido spēli, ko mēs skatamies. Krosbijs nav no tiem spēlētājiem, kas man patīk, bet viņš nav slikts... Žēl, ka nespēlēs. Bet Pitsburgas komandai arī nav prāts. Čalis jau bija dabūjis satricinājumu un pēc tam dabūja vel vienu.. :/ Nu rezultāts... Diezin ko jūs darīsiet, kad Ovečkins, St. Louis, Stemkos, vai kāds cits no jūsu mīļākajiem playeriem dabūs traumu? Tak stulbi...
Tu manu pirmo postu vsp lasiji ????? Tu vispār saprati kam viņš to saka???? atbilde: tiem kas teica, ka tas ir forši, ka viņš ir guvis traumu un tie bija BS+Alts | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Ceturtdiena 25 Augusts 2011, 11:50 | |
| - Janis95 rakstīja:
- Seriijs rakstīja:
- Rihardiņš rakstīja:
Tu manu pirmo postu vsp lasiji ????? Tu vispār saprati kam viņš to saka????
atbilde: tiem kas teica, ka tas ir forši, ka viņš ir guvis traumu un tie bija BS+Alts Tad kapēc viņš savā postā piemin Ovečkinu ? |
|
| |
T-Mac Hall Of Fame
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu Ceturtdiena 25 Augusts 2011, 11:54 | |
| Tie ir piemeri kuri viņam noteikti pirmie iešāvās galvā :3: | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu | |
| |
|
| |
| Krosbijs varētu izlaist NHL sezonas sākumu | |
|