Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  PortalPortal  Latest imagesLatest images  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Kulikz WWE apskati u.c

Go down 
AutorsZiņojums
Kuklikz
Lietotājs
Kuklikz

Gadi : 28
Postu skaits : 1096
Punkti : 0
Reģistrējās : 19.12.10
Dzīvesvieta : Kuldīga

Kulikz WWE apskati u.c Empty
PostTēma: Kulikz WWE apskati u.c   Kulikz WWE apskati u.c EmptyPirmdiena 18 Jūlijs 2011, 22:34

hah, špikoju no Enigmas 7
Šeit rakstīšu kkādas random domas, apskatus u.c par WWE
Atpakaļ uz augšu Go down
Kuklikz
Lietotājs
Kuklikz

Gadi : 28
Postu skaits : 1096
Punkti : 0
Reģistrējās : 19.12.10
Dzīvesvieta : Kuldīga

Kulikz WWE apskati u.c Empty
PostTēma: Re: Kulikz WWE apskati u.c   Kulikz WWE apskati u.c EmptyPirmdiena 18 Jūlijs 2011, 22:54

SD! MITB Match
1kārt man vispār neinteresē SD!, bet šis bija 2. labākais mačs aiz Cena vs. CM. Daudzi labi spoti. nebiju pat uz mirkli iedomājies ka Bryan varētu paņemt koferi, bet nu... Es tāpat domāju par Swagger (WM26) un Miz (MitB PPV 2010).

Divas match
Kādam nopietni interesē dīvu mači? :shock:

Mark Henry vs Big Show
Labs build-up. Lielāko daļu notinu, bet galvenais jau notika pēc mača. Cerams ka šis Henry push nebeigsies tāpat kā pēc WM22 un Henry atkal nekļūs par jobberi, jo viņš ir lielisks kā monster heel.

RAW MITB March
Cerēju uz kaut ko vairāk. Nepatika ADR uzvara, jo likās bezjēdzīga un bezsakarīga. WWE viņu atkal grib apčakarēt tāpat kā pēc Royal Rumble? Cerams ka nē. Miz fake ievainojums arī bija diezgan tizls. Bet beigas ar Rey Rey un masku bija labi izdomātas.

WHC Title Match
BEIDZOT. Ortons jau sen bija apnicis, bet nu īstenībā man po*. SD tāpat neskatos 7

WWE Title Match
All hail CM Punk!!! Neteikšu ka labākais gada mačs. Pūlis bija tik awsm!!! Atgādina One Night Stand 2006, atkal visi pret supermenu 7 Labākais gada fjūds stabili, kaut arī visu fjūdu vilka ārā CM. Par Punka uzvaru esmu tiiiik priecīgs, jo gribu redzēt kas notiks tālāk.

Overall PPV bija labs, jo pūlis bija viens no labākajiem PPV pūļiem ever. Daudz chanti un emocijas
Atpakaļ uz augšu Go down

Kulikz WWE apskati u.c
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1
 Similar topics
-
» Trīs 2011. gada sezonas apskati