Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
Tēma: The Most Electrifying Man in Sports Entertainment Piektdiena 19 Augusts 2011, 20:19
Reeciigs video The Rock rock :rock: :rock: :rock:
Raimiz Hall Of Fame
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
Tēma: Re: The Most Electrifying Man in Sports Entertainment Piektdiena 19 Augusts 2011, 23:00
If u smell what the Miz is kicking akmena ass..
Galigi nepatik The Rock, ienistu vinu, labi, ka neparadas wwe.
Kaa aktieris varbut labs, bet kaa wwe legenda, galigi garam.
Kuklikz Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 1096 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Kuldīga
Tēma: Re: The Most Electrifying Man in Sports Entertainment Sestdiena 20 Augusts 2011, 10:59
Raimiz rakstīja:
kaa wwe legenda, galigi garam.
Nopetni? Viņš WWE pacēla pavisam citā līmenī
Raimiz Hall Of Fame
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
Tēma: Re: The Most Electrifying Man in Sports Entertainment Sestdiena 20 Augusts 2011, 17:35
Kuklikz rakstīja:
Raimiz rakstīja:
kaa wwe legenda, galigi garam.
Nopetni? Viņš WWE pacēla pavisam citā līmenī
Nopetni? Nopetni. Kaadreiz vins bija normalaaks, tagad loti egoistisks..
Kuklikz Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 1096 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Kuldīga
Tēma: Re: The Most Electrifying Man in Sports Entertainment Sestdiena 20 Augusts 2011, 17:48
Raimiz rakstīja:
tagad loti egoistisks..
Zini ko tas vārds nozīmē? Paskaidro kādā veidā viņš ir egoistisks
Raimiz Hall Of Fame
Tēma: Re: The Most Electrifying Man in Sports Entertainment Pirmdiena 29 Augusts 2011, 15:00
Kuklikz rakstīja:
Raimiz rakstīja:
tagad loti egoistisks..
Zini ko tas vārds nozīmē? Paskaidro kādā veidā viņš ir egoistisks
Visulaik sevi uzskata par people čempionu, ierodas tikai uz special rawu vai ppv, nebija ilgu laiku wwe pirms atgriešanās, un viņam pajāt, ko wwe fani domā pa viņu, piekrītu cenam - bring via satellite.
Sponsored content
Tēma: Re: The Most Electrifying Man in Sports Entertainment