T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Šūmahers nav pārliecināts, ka paliks F-1 arī nākamsezon Pirmdiena 08 Augusts 2011, 11:08 | |
| Septiņkārtējais F-1 pasaules čempions Mihaels Šūmahers nav pārliecināts, ka paliks F-1 arī nākamsezon, lai gan viņam ir piedāvāts pagarināt līgumu ar "Mercedes" komandu, raksta itāļu prese. "Es "Mercedes" komandai pievienojos ar specifisku uzdevumu - nevis par katru cenu uzvarēt, bet nodarboties ar komandas attīstību," intervijā "Corriere della Sport" saka 42 gadus vecais vācu pilots. "Iespējams, ka tāpēc es esmu kļuvis par problēmu: esmu atstābinātāks nekā iepriekš un neesmu pārlieicnāts, ka mans tagadējais domu gājiens ir piemērots šai komandai. Vienā konkrētā brīdi mēs izlemsim, vai man turpināt vai aiziet." Šogad no 11 aizvadītajiem F-1 čempionāta posmiem 10 gadījumos Mihaels Šūmahers piekāpies savam jaunākajam komandas biedram Niko Rosbergam. Arī čempionāta kopvērtējumā Šūmahers viņam zaudē - Rosbergs ar 48 punktiem atrodas septītajā vietā, bet Šūmahers ar 32 punktiem ir desmitais. | |
|