Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Postu skaits : 634 Punkti : 0 Reģistrējās : 20.07.11
Tēma: Mani Jaunakie 2 Wwe custom titantroni ;) Ceturtdiena 04 Augusts 2011, 12:05
Raimiz Hall Of Fame
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
Tēma: Re: Mani Jaunakie 2 Wwe custom titantroni ;) Ceturtdiena 04 Augusts 2011, 15:06
Tikai nesaki, ka atkal visu forumu piemēslosi ar saviem themes, titantroniem un citām lietām. Ja dari to, tad dari to vienā tēmā, atceros, ka wwefans tev bija padsmit tēmas, kuras piemēsloja forumu..
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
Tēma: Re: Mani Jaunakie 2 Wwe custom titantroni ;) Ceturtdiena 04 Augusts 2011, 15:09
Ar Berretu labs, bet ar A-Ry gan nepatika Jā un izveido labāk vienu topiku kur visu shito likt
Viesis Viesis
Tēma: Re: Mani Jaunakie 2 Wwe custom titantroni ;) Ceturtdiena 04 Augusts 2011, 15:10
Triple rakstīja:
Tikai nesaki, ka atkal visu forumu piemēslosi ar saviem themes, titantroniem un citām lietām. Ja dari to, tad dari to vienā tēmā, atceros, ka wwefans tev bija padsmit tēmas, kuras piemēsloja forumu..
+++ pilniiba piekriitu tev.
KIDD Lietotājs
Tēma: Re: Mani Jaunakie 2 Wwe custom titantroni ;) Ceturtdiena 04 Augusts 2011, 15:21
Seriijs rakstīja:
Triple rakstīja:
+++ pilniiba piekriitu tev.
okey te ari likssu
Janis9 Lietotājs
Postu skaits : 2890 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
Tēma: Re: Mani Jaunakie 2 Wwe custom titantroni ;) Ceturtdiena 04 Augusts 2011, 16:46
Manuprāt tev vajadzētu pamācīties Subscribe vārda pareizrakstību Vēl joprojām tu raksti - Sucribes
Un video nu tā.. Nekas īpašs jau tur nav, ir redzēti labāki. Paskaties kādus tutus, pamācies kaut kādu efektus utt..
KIDD Lietotājs
Tēma: Re: Mani Jaunakie 2 Wwe custom titantroni ;) Ceturtdiena 11 Augusts 2011, 17:44
Mans Jaunakais Ssodienas
Sponsored content
Tēma: Re: Mani Jaunakie 2 Wwe custom titantroni ;)