| Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. | |
|
+8RiCH@RD$ Raimiz Janis9 Next One OwlNation Kuklikz Enigma T-Mac 12 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
Viesis Viesis
| Tēma: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Svētdena 31 Jūlijs 2011, 20:23 | |
| Tātad - šeit katrs ierakstam , kāpēc jūs izvēlējāties tieši šādu niku,kāpēc? Un bez stulbim lūdzu ja nee warn Es kā tika dzimis niks ''Seriijs''
Kā jau jūs zināt mani sauc Sergejs , un es sev nevaru izdomāt labu niku,tāpēc nolēmu uzlikt sev tādu niku ka draugi mani sauc ''Serijs'' , es vienkārši pieliku vēl vienu ''i'' klāt,lai vnk gārāks niks..Tā arī tagad es sev vienmēr lieku niku ''Seriijs'' . |
|
| |
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Svētdena 31 Jūlijs 2011, 20:33 | |
| Black Star tape ka kadreiz biju baigas Timati fans un viņam uz plaukstam bija kruts uzraksts Black Star(cipa ta ar viņa iesauka) man iepatikas un sāku izmantot to kā iesauku sev Vel man iesauka ir MelnaizZ tapec ka kad kādreiz spēlē JB(mods cs'a) un tur ct jaruna ar mic un lielākā daļa mani uzrunaja par Melno nevis Black Star un skypa ar daudzi tā saukā Tagad sev skypa uzliku niku Pakitoo tape ka nez iepatikas šitas vārdinsh a es viņu viena filma dzirdeju, filmas nosaukumu neattceros bet ta filma bij cipa Ka vecis ar veceni apmainijās ķermeņiem uzvilkot kaut kādus auskarus ;D | |
|
| |
Enigma Administrātors
Gadi : 28 Postu skaits : 667 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Svētdena 31 Jūlijs 2011, 21:20 | |
| Enigma, tapēc ka kad sāku skatīties WWE, mīļākais wrestleris bija Jeff Hardy un viņa nickname bija Charismatic Enigma un tad paņēmu Enigma. Skaidrojums nikam - nezināms, noslēpumainas kautkas tāds. Bet gribu sev citu niku, tikai nevaru izdomāt. | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Svētdena 31 Jūlijs 2011, 21:27 | |
| uj mans niks radās pirms gadiem 6 draugs čatoja jippi čatā ar niku lacky man iepatikās tas niks un tad viskautkādos forumos man ir šis niks |
|
| |
Kuklikz Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 1096 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Kuldīga
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Svētdena 31 Jūlijs 2011, 21:42 | |
| hvz kā mans niks radās Manam draugam iesauka ir Kukulis un tad laikam no tā kkā radās mans niks | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Svētdena 31 Jūlijs 2011, 22:31 | |
| Mans niks radās tā, ka senāk man patika alternatīvais roks un daži tāpēc arī par alternatīvo sauca. Un tāpēc sāku šo niku visur izmantot un ir jau kkā iegājies, ka visur esmu vai nu Alternative vai Alts. | |
|
| |
Next One Lietotājs
Gadi : 26 Postu skaits : 893 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Svētdena 31 Jūlijs 2011, 22:40 | |
| Mans niks radās dēļ mana vārda!? :hmm: Jā, laikam.. Tiem kas nezin, mani sauc Rihards, čau! | |
|
| |
Janis9 Lietotājs
Postu skaits : 2890 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Pirmdiena 01 Augusts 2011, 09:05 | |
| Mans niks radās tieši šāds, jo vnk nezināju kādu niku, lai liek un vnk ātrumā izdomāju šādu ;D Un jā mani sauc Jānis | |
|
| |
Raimiz Hall Of Fame
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Pirmdiena 01 Augusts 2011, 15:09 | |
| Mans niks Triple ir cēlies no wrestera = Triple H. Bet bez eidž. Esmu trīskartošs. Tas arī būtu viss.
Kādreiz man niks bija Slinkys, un tas bija dēļ tās spēļmantiņas slinky, kas redzama arī google. | |
|
| |
RiCH@RD$ Lietotājs
Postu skaits : 47 Punkti : 0 Reģistrējās : 20.07.11
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Pirmdiena 01 Augusts 2011, 18:50 | |
| Mans niks ari ka rihardam radas del mana varda un mani sauc Ričards | |
|
| |
Kašelis Lietotājs
Postu skaits : 141 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Otrdiena 02 Augusts 2011, 19:40 | |
| Mans niks ir mana iesauka Galigi negribejas domat nekadu niku tapec mans niks ir Kašelis. Kļičku man pirms kadiem 5iem gadiem draugi iedeva. Es pat nezinu kada sakara Kašelis bet nu esmu jau pieradis :1: | |
|
| |
Kuklikz Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 1096 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Kuldīga
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Otrdiena 02 Augusts 2011, 19:54 | |
| - Kašelis rakstīja:
- Mans niks ir mana iesauka
Galigi negribejas domat nekadu niku tapec mans niks ir Kašelis. Kļičku man pirms kadiem 5iem gadiem draugi iedeva. Es pat nezinu kada sakara Kašelis bet nu esmu jau pieradis :1: Tu dabūji to iesauku tad kad atnāci uz mušu skolu. Vai ne? | |
|
| |
KIDD Lietotājs
Postu skaits : 634 Punkti : 0 Reģistrējās : 20.07.11
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Otrdiena 02 Augusts 2011, 20:22 | |
| Mans niks ir celies no dziesmas kas iznaaks driiz vrb pat sssajaa vasaraaa nosaukums tai dziesmai S-Preme - Feel The Power es tikai Pannemu Power vardu jo man tas atsocejas ar to ka nekad nepadodos un ka man taa dziesma patiik. Un niks pukucis mans skype niks ir vienkarssi uz hallavu izdomaats | |
|
| |
Serty Lietotājs
Postu skaits : 6 Punkti : 0 Reģistrējās : 20.07.11
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Otrdiena 02 Augusts 2011, 20:33 | |
| No burtiem. Edit by black: HaHaHa -25% | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Trešdiena 03 Augusts 2011, 07:55 | |
| - Serty rakstīja:
- No burtiem.
Edit by black: HaHaHa -25% Ja tu meiginaji tgd izcelties ar stulbu postu - tad tev tas izdevas ! |
|
| |
Serty Lietotājs
Postu skaits : 6 Punkti : 0 Reģistrējās : 20.07.11
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Trešdiena 03 Augusts 2011, 21:35 | |
| - Seriijs rakstīja:
- Serty rakstīja:
- No burtiem.
Edit by black: HaHaHa -25%
Ja tu meiginaji tgd izcelties ar stulbu postu - tad tev tas izdevas ! Super ne? Progress. | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Ceturtdiena 04 Augusts 2011, 09:24 | |
| - Serty rakstīja:
- Seriijs rakstīja:
- Serty rakstīja:
- No burtiem.
Edit by black: HaHaHa -25%
Ja tu meiginaji tgd izcelties ar stulbu postu - tad tev tas izdevas ! Super ne? Progress. Prieksh tevis tikai otradak ;D |
|
| |
Raimiz Hall Of Fame
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Piektdiena 19 Augusts 2011, 16:05 | |
| Mans Raimiz niks ir precīzāk iesauka, tā mani sauc draugi, klasesbiedri un citi. Niku izdomāju no RAI un Miz, (miz ir wrestleris). Un tā tagad mani saukā par Raimiz. | |
|
| |
Edzhuks Lietotājs
Gadi : 25 Postu skaits : 1978 Punkti : 0 Reģistrējās : 27.11.10
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Piektdiena 19 Augusts 2011, 18:41 | |
| Man ar kkas līdzīgs.... Edzh(restleris)un Uks.... Tāpat līdzīga iesauka manam vārdam... | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Piektdiena 19 Augusts 2011, 18:43 | |
| - Edzhuks rakstīja:
- Edzh(restleris)
Vsp vai tad nav Edge? | |
|
| |
Edzhuks Lietotājs
Gadi : 25 Postu skaits : 1978 Punkti : 0 Reģistrējās : 27.11.10
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. Piektdiena 19 Augusts 2011, 18:52 | |
| - Alternative rakstīja:
- Edzhuks rakstīja:
- Edzh(restleris)
Vsp vai tad nav Edge? ir bet izrunājas Edž vai Edzh... | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. | |
| |
|
| |
| Tava nickname(lietotājvārda) dzimšana.. | |