| Stāsts par murgu. | |
|
+8Next One T-Mac Līcīts RiCH@RD$ Janis9 OwlNation zebiexte Raimiz 12 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Raimiz Hall Of Fame
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
| Tēma: Stāsts par murgu. Otrdiena 26 Jūlijs 2011, 14:06 | |
| Spēles Autors: Šeit Spēle ir vienkārša...Mums ir jāraksta stāsts par murgu,tā lai sanāk interesanti.[Reāli,tik bez mulķībām]
Katram ir atļauti 3-5 vārdi.
Tas cilvēks, kurš raksta turpinājumu no 3-5 vārdiem,nokopē iepriekš teikto.Noteikumi:
1)Jābūt 3 postu atstarpei starp taviem postiem.
2)Nepostot lieki
3)Ievērot foruma noteikumus.
4)Nelikt smaidiņus.
Lab es sākšu: Vakardien pie veikala satiku
Pēdējo reizi labojis Triple Otrdiena 26 Jūlijs 2011, 16:58; labots 1 reizi | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 26 Jūlijs 2011, 14:33 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku |
|
| |
zebiexte Lietotājs
Postu skaits : 48 Punkti : 0 Reģistrējās : 27.06.11
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 26 Jūlijs 2011, 14:56 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku -Viņš bija melnās drēbēs | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 26 Jūlijs 2011, 14:56 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku -Viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma |
|
| |
Raimiz Hall Of Fame
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 26 Jūlijs 2011, 16:51 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 26 Jūlijs 2011, 17:34 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu | |
|
| |
Janis9 Lietotājs
Postu skaits : 2890 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 26 Jūlijs 2011, 17:50 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs | |
|
| |
RiCH@RD$ Lietotājs
Postu skaits : 47 Punkti : 0 Reģistrējās : 20.07.11
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Pirmdiena 01 Augusts 2011, 18:41 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts | |
|
| |
Līcīts Lietotājs
Gadi : 30 Postu skaits : 22 Punkti : 1 Reģistrējās : 21.01.11
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Pirmdiena 01 Augusts 2011, 19:21 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica | |
|
| |
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Pirmdiena 01 Augusts 2011, 19:29 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' | |
|
| |
Janis9 Lietotājs
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Pirmdiena 01 Augusts 2011, 20:25 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi | |
|
| |
Next One Lietotājs
Gadi : 26 Postu skaits : 893 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Pirmdiena 01 Augusts 2011, 20:51 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca | |
|
| |
Līcīts Lietotājs
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Pirmdiena 01 Augusts 2011, 21:07 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs | |
|
| |
Raimiz Hall Of Fame
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Pirmdiena 01 Augusts 2011, 22:31 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs - mēs apmīzāmies no | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Pirmdiena 01 Augusts 2011, 22:50 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs - mēs apmīzāmies no - viņas apbrīnojamajām repa spējām | |
|
| |
Next One Lietotājs
Gadi : 26 Postu skaits : 893 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 02 Augusts 2011, 07:48 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs - mēs apmīzāmies no - viņas apbrīnojamajām repa spējām - ļaunā lidvāvergovs mūs | |
|
| |
Līcīts Lietotājs
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 02 Augusts 2011, 08:10 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs - mēs apmīzāmies no - viņas apbrīnojamajām repa spējām - ļaunā lidvāvergovs mūs- gribēja apēst brokastīs bet | |
|
| |
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 02 Augusts 2011, 09:47 | |
| Alt izdzēsu tavu postu jo negribu warn likt :hmm: Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs - mēs apmīzāmies no - viņas apbrīnojamajām repa spējām - ļaunā lidvāvergovs mūs- gribēja apēst brokastīs bet - tad atnāca Čaks Noriss un EDIT by Alts - Tnx, bišk sajuka skaits. | |
|
| |
Janis9 Lietotājs
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 02 Augusts 2011, 10:01 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs - mēs apmīzāmies no - viņas apbrīnojamajām repa spējām - ļaunā lidvāvergovs mūs- gribēja apēst brokastīs bet - tad atnāca Čaks Noriss un - sāka skaļi smieties | |
|
| |
Kuklikz Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 1096 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Kuldīga
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 02 Augusts 2011, 10:03 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs - mēs apmīzāmies no - viņas apbrīnojamajām repa spējām - ļaunā lidvāvergovs mūs- gribēja apēst brokastīs bet - tad atnāca Čaks Noriss un - sāka skaļi smieties - par lidvāvergovs lielajām ausīm | |
|
| |
RiCH@RD$ Lietotājs
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 02 Augusts 2011, 10:18 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs - mēs apmīzāmies no - viņas apbrīnojamajām repa spējām - ļaunā lidvāvergovs mūs- gribēja apēst brokastīs bet - tad atnāca Čaks Noriss un - sāka skaļi smieties - par lidvāvergovs lielajām ausīm - lidvāvergovs noskaitās uz Čaku un | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 02 Augusts 2011, 10:41 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs - mēs apmīzāmies no - viņas apbrīnojamajām repa spējām - ļaunā lidvāvergovs mūs- gribēja apēst brokastīs bet - tad atnāca Čaks Noriss un - sāka skaļi smieties - par lidvāvergovs lielajām ausīm - lidvāvergovs noskaitās uz Čaku un - tāpēc viņa izvilka M4 un | |
|
| |
T-Mac Hall Of Fame
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 02 Augusts 2011, 11:16 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs - mēs apmīzāmies no - viņas apbrīnojamajām repa spējām - ļaunā lidvāvergovs mūs- gribēja apēst brokastīs bet - tad atnāca Čaks Noriss un - sāka skaļi smieties - par lidvāvergovs lielajām ausīm - lidvāvergovs noskaitās uz Čaku un - tāpēc viņa izvilka M4 un - teica skaties ko es māku - | |
|
| |
Raimiz Hall Of Fame
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 02 Augusts 2011, 16:50 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs - mēs apmīzāmies no - viņas apbrīnojamajām repa spējām - ļaunā lidvāvergovs mūs - gribēja apēst brokastīs bet - tad atnāca Čaks Noriss un - sāka skaļi smieties - par lidvāvergovs lielajām ausīm - lidvāvergovs noskaitās uz Čaku un - tāpēc viņa izvilka M4 un - teica skaties ko es māku - lidvāvergovs sašāva savu assistentu, vārdā -
p.s nākamais kopē un raksta tālāk tādu tekstu no manīm, un nevaig būt atstarpēm, pat ja ir tad izlabojat caur Switch Editor Mode, dažreiz pats varēšu izlabot. | |
|
| |
RiCH@RD$ Lietotājs
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. Otrdiena 09 Augusts 2011, 17:15 | |
| Vakardien pie veikala satiku - ļoti aizdomīgu cilvēku - viņš bija melnās drēbēs - un ļoti liela auguma - un vinu laikam sauca - par Žeņu Gavrilovu - viņš nebija dusmīgs- viņš bija smaidīgs bet neglīts - viņš man teica - ''Ejam uzēst dažus Hotdog'us'' - es piekritu un gāju līdzi - pēkšņi priekšā izleca - liela ļauna lidvāvergovs - mēs apmīzāmies no - viņas apbrīnojamajām repa spējām - ļaunā lidvāvergovs mūs - gribēja apēst brokastīs bet - tad atnāca Čaks Noriss un - sāka skaļi smieties - par lidvāvergovs lielajām ausīm - lidvāvergovs noskaitās uz Čaku un - tāpēc viņa izvilka M4 un - teica skaties ko es māku - lidvāvergovs sašāva savu assistentu, vārdā - Saša Gurķis-Gurķītis | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Stāsts par murgu. | |
| |
|
| |
| Stāsts par murgu. | |
|