| Priekšlikums | |
|
+4Edzhuks Janis9 The Chosen One Cursive 8 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Cursive Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 245 Punkti : 0 Reģistrējās : 02.05.12 Dzīvesvieta : Ērgļi
| Tēma: Re: Priekšlikums Otrdiena 26 Marts 2013, 14:48 | |
| tātad kamēr vēl viss iet nolēmām atvēršanu pasteidzināt tātad SteeL ir atvērts! http://steel.ez.lv/ | |
|
| |
Edzhuks Lietotājs
Gadi : 25 Postu skaits : 1978 Punkti : 0 Reģistrējās : 27.11.10
| Tēma: Re: Priekšlikums Otrdiena 26 Marts 2013, 15:26 | |
| Nosaukums normāls, cerams forums pats būs labs..
P.S Eu varbūt mēs varētu atkal uztaisīt šeit to wos.lv balsošanu? Aktivitāte palielināsies..! | |
|
| |
Cursive Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 245 Punkti : 0 Reģistrējās : 02.05.12 Dzīvesvieta : Ērgļi
| Tēma: Re: Priekšlikums Otrdiena 26 Marts 2013, 15:37 | |
| nu jā.. varētu. tas lohs tomēr uzhakoja lapu takā pašlaik aktīvs ir tikai forums http://steel.ez.lv/forums/ nu līdz tam brīdim kamēr pāriesim uz citu hostingu | |
|
| |
Janis9 Lietotājs
Postu skaits : 2890 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Priekšlikums Otrdiena 26 Marts 2013, 16:21 | |
| bet pag, kapēc uzhakoja? jo zagāt html kodus cik sapratu, ne? | |
|
| |
Cursive Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Otrdiena 26 Marts 2013, 16:33 | |
| - Janis9 rakstīja:
- bet pag, kapēc uzhakoja?
jo zagāt html kodus cik sapratu, ne? nu itkā jā, un šis sāka kautko runāt par autortiesībām. | |
|
| |
Janis9 Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Otrdiena 26 Marts 2013, 16:41 | |
| - Uldzaa rakstīja:
- Janis9 rakstīja:
- bet pag, kapēc uzhakoja?
jo zagāt html kodus cik sapratu, ne? nu itkā jā, un šis sāka kautko runāt par autortiesībām. Nu tad par ko Tu te vēl runāji? Viss kārtībā - paši (tie kas ņēmāt kodus) vien esat vainīgi.. Lai arī cik grūti jums varbūt nākas to atdzīt. Pagaidām vēl nereģistrēšos tur, nogaidīšu kad sāksies kaut kādas aktivitātes. Man personīgi interesē Sporta temati, konkursi, prognožu spēles, GFX un balvas Par tām visa shooter un citām spēlēm - pilnīgi vienalga | |
|
| |
Cursive Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Otrdiena 26 Marts 2013, 18:08 | |
| tātad mēs meklējam aktīvu administratoru kurš varētu būt atbildīgs par prognožu spēļu veidošanu. ir kāds brīvprātīgais? ;d
Pēdējo reizi labojis Uldzaa Otrdiena 26 Marts 2013, 18:13; labots 1 reizi | |
|
| |
Edzhuks Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Otrdiena 26 Marts 2013, 18:11 | |
| - Uldzaa rakstīja:
- tātad mēs meklējam aktīvu administratoru kurš varētu būt atbildīgs par prognožu spēļu veidošanu. ir kāds brīvrātīgais? ;d
Eu tad jūs mums arii kko palīdzat..pasaki lai tie visi kas ir tur, piereģistrējas šeit.. Uz kā jūs tās proznozes taisisiet? Ja ir kicktipp es varētu.. | |
|
| |
Cursive Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Otrdiena 26 Marts 2013, 18:17 | |
| - Edzhuks rakstīja:
- Uldzaa rakstīja:
- tātad mēs meklējam aktīvu administratoru kurš varētu būt atbildīgs par prognožu spēļu veidošanu. ir kāds brīvrātīgais? ;d
Eu tad jūs mums arii kko palīdzat..pasaki lai tie visi kas ir tur, piereģistrējas šeit.. Uz kā jūs tās proznozes taisisiet? Ja ir kicktipp es varētu.. jūsu banneris ar linku bija homepagā bet pašlaik hp nav piejams, + neviens tāds svešs no malas vēl nav visi lietotāji kas ir mums tie arī ir šeit, bet tad kad būs tauta tad protams reklamēsim jūs, un es nezinu tas atkarīgs uz kā tu gribi viedot tās prognožu spēles, galvenais vajag lai kāds viņas arī veido jo mēs divi cilvēki ar visu galā nevaram tikt ;d | |
|
| |
Edzhuks Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Trešdiena 27 Marts 2013, 17:05 | |
| Es ar piereģistrējos.. Tagad atkal man būs 2 forumi, kā agrāk NBALatvia un šis.. | |
|
| |
Seriijs Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 531 Punkti : 0 Reģistrējās : 02.09.11 Dzīvesvieta : Rīga, Ķengarags.
| Tēma: Re: Priekšlikums Svētdena 31 Marts 2013, 20:14 | |
| Nepiekrītu par to, ka ja es būtu administrācijā, tad tā nebūtu sakārtota. Un Uldi, kāda šķirba jau, kad tas saturs bija dzēst iekš nlv, jo tāpat tagad no tā nebūtu nekādas jēgas, jo visi addoni būtu beigti + veci. Video pamācības arī nebūtu pieejamas. Tik dažas. Tā foruma saturs stāvētu uz vietas, un viss tas būtu vecs, un nekam nederīgs/nevajadzīgs saturs.
Saistībā ar šo abu forumu reklāmu, man draugos ir lapa(The Rock), kurā tgd ir 5 749 sekotāju, katru dienu ir ap 10k apmeklējumiem(57048 apmeklējumu nedēļas laikā) un 100+ jaunu sekotāju. Es varētu dažas reizes dienā iespamot šo abu forumu linkus. Maza palīdzība, bet kaut tāda arī noderētu.
Un vēl kkas, iesaku jums aizmirst visu, kas kādreiz bija saistīts ar mani. Pilnīgi. Viss kas ir bijis - pagātnē.
No manis tas pagaidām viss.. Ceru, uz sapratni, un nebūs tā, kā tgd te sāks daži purni ''gudreļus'' tēlot. | |
|
| |
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: Priekšlikums Svētdena 31 Marts 2013, 20:43 | |
| Viss jau ok. Vienīgais žēl kad nhllv visu izdzēsa, visi veciem ps darbi pazuda, tā varēja reāli ierēkt bet tas tā. ;DD Nezinu bet vajadzētu arī šo forumu sākt atdzīvināt ar aktivitāti kāda tā bij kādreiz, pagaidām es tam nevaru veltīt laiku bet ar laiku gaņau. | |
|
| |
Seriijs Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 531 Punkti : 0 Reģistrējās : 02.09.11 Dzīvesvieta : Rīga, Ķengarags.
| Tēma: Re: Priekšlikums Svētdena 31 Marts 2013, 20:50 | |
| - Black Star rakstīja:
- Viss jau ok.
Vienīgais žēl kad nhllv visu izdzēsa, visi veciem ps darbi pazuda, tā varēja reāli ierēkt bet tas tā. ;DD Nezinu bet vajadzētu arī šo forumu sākt atdzīvināt ar aktivitāti kāda tā bij kādreiz, pagaidām es tam nevaru veltīt laiku bet ar laiku gaņau. Nja, tik par PS darbiem var piekrist.. :/ | |
|
| |
Janis9 Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Pirmdiena 01 Aprīlis 2013, 22:37 | |
| Sorry, bet es Tev nevarēšu piedot par PS darbu izdzēšanu varbūt tajā laikā man viņi bija sūdīgi, bet labprāt tagad izšķirstītu pilnībā visus nau4as, slinera, krisha, blackstara, pancileiko, markovicha un citu lietotāju darbus no tā laika Adoni būtu veci un nederīgi piekrītu. Bet tā bija slavenā NHLLV vēsture! Kādi lieliski ledi, formas un facepacki tur bija! Milzīgs darbs tur bija ieguldīts un agrāk tas forums bija lielisks, jo tur bija laba kompānija, ja neskaita laikus kad Ints nebija pie pilna prāva un darīja nesaprotamas lietas Kad sliners bija atjaunojis dizainu, tad vispār bija sasniegta foruma virsotne! Bet tad nāca pokemonu laiki, citi lietotāji izauga tiešā nozīmē un arī prātā un forumu pameta. Bet jaunie pokemoni to nogremdēja. Es nhllatvia biju arī jau paša pirmā foruma laikos kas bija veidots freeforum nevis forumation, tā ka es uzskatu, ka varu izteikt savu viedokli par šo tēmu gana objektīvi | |
|
| |
Krish Administrātors
Gadi : 27 Postu skaits : 1387 Punkti : 0 Reģistrējās : 29.06.11 Dzīvesvieta : nezinu
| Tēma: Re: Priekšlikums Otrdiena 02 Aprīlis 2013, 12:25 | |
| - Janis9 rakstīja:
- Sorry, bet es Tev nevarēšu piedot par PS darbu izdzēšanu
varbūt tajā laikā man viņi bija sūdīgi, bet labprāt tagad izšķirstītu pilnībā visus nau4as, slinera, krisha, blackstara, pancileiko, markovicha un citu lietotāju darbus no tā laika
Adoni būtu veci un nederīgi piekrītu. Bet tā bija slavenā NHLLV vēsture! Kādi lieliski ledi, formas un facepacki tur bija! Milzīgs darbs tur bija ieguldīts un agrāk tas forums bija lielisks, jo tur bija laba kompānija, ja neskaita laikus kad Ints nebija pie pilna prāva un darīja nesaprotamas lietas Kad sliners bija atjaunojis dizainu, tad vispār bija sasniegta foruma virsotne! Bet tad nāca pokemonu laiki, citi lietotāji izauga tiešā nozīmē un arī prātā un forumu pameta. Bet jaunie pokemoni to nogremdēja. Es nhllatvia biju arī jau paša pirmā foruma laikos kas bija veidots freeforum nevis forumation, tā ka es uzskatu, ka varu izteikt savu viedokli par šo tēmu gana objektīvi Pilnīgi piekrītu! | |
|
| |
Edzhuks Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Otrdiena 02 Aprīlis 2013, 12:27 | |
| - Seriijs rakstīja:
Saistībā ar šo abu forumu reklāmu, man draugos ir lapa(The Rock), kurā tgd ir 5 749 sekotāju, katru dienu ir ap 10k apmeklējumiem(57048 apmeklējumu nedēļas laikā) un 100+ jaunu sekotāju. Es varētu dažas reizes dienā iespamot šo abu forumu linkus. Maza palīdzība, bet kaut tāda arī noderētu.
Labss...Sekoju tai lapai.. | |
|
| |
Seriijs Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Svētdena 07 Aprīlis 2013, 19:11 | |
| - Janis9 rakstīja:
- Sorry, bet es Tev nevarēšu piedot par PS darbu izdzēšanu
varbūt tajā laikā man viņi bija sūdīgi, bet labprāt tagad izšķirstītu pilnībā visus nau4as, slinera, krisha, blackstara, pancileiko, markovicha un citu lietotāju darbus no tā laika
Adoni būtu veci un nederīgi piekrītu. Bet tā bija slavenā NHLLV vēsture! Kādi lieliski ledi, formas un facepacki tur bija! Milzīgs darbs tur bija ieguldīts un agrāk tas forums bija lielisks, jo tur bija laba kompānija, ja neskaita laikus kad Ints nebija pie pilna prāva un darīja nesaprotamas lietas Kad sliners bija atjaunojis dizainu, tad vispār bija sasniegta foruma virsotne! Bet tad nāca pokemonu laiki, citi lietotāji izauga tiešā nozīmē un arī prātā un forumu pameta. Bet jaunie pokemoni to nogremdēja. Es nhllatvia biju arī jau paša pirmā foruma laikos kas bija veidots freeforum nevis forumation, tā ka es uzskatu, ka varu izteikt savu viedokli par šo tēmu gana objektīvi Njā, bet tā vēsture tagad tā vai tā nebūtu pieejama. Jo ar laiku, gan bildites.lv, gan failiem.lv bildes pazūd. Tagad tās bildes es domāju, ka tāpat nerādītos. Add'onus nevarētu novilkt, un pat paskatīties to skrīnus.. Ar wp, avatariem un sigiem tas pats, tos nevarētu redzēt vairs. | |
|
| |
Janis9 Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Svētdena 07 Aprīlis 2013, 19:24 | |
| Nu izdzēsi, izdzēsi. neko vairs nevar labot. | |
|
| |
Krish Administrātors
Gadi : 27 Postu skaits : 1387 Punkti : 0 Reģistrējās : 29.06.11 Dzīvesvieta : nezinu
| Tēma: Re: Priekšlikums Svētdena 07 Aprīlis 2013, 20:16 | |
| | |
|
| |
Krish Administrātors
| Tēma: Re: Priekšlikums Svētdena 07 Aprīlis 2013, 20:36 | |
| | |
|
| |
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: Priekšlikums Svētdena 07 Aprīlis 2013, 20:38 | |
| this shit is so beautiful ;( | |
|
| |
Janis9 Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Svētdena 07 Aprīlis 2013, 20:56 | |
| whopā! atceros šito stilu kad kjip uz grunge bg uzlikts logo īstenībā tiešām ļoti smuks avatars | |
|
| |
Edzhuks Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Pirmdiena 08 Aprīlis 2013, 10:16 | |
| Vecais mirgojošais teksts un smuks avatars...! Memories.. | |
|
| |
Seriijs Lietotājs
| Tēma: Re: Priekšlikums Otrdiena 16 Aprīlis 2013, 21:22 | |
| - Krish rakstīja:
- visu varētu redzēt.
Visu nevarētu redzēt. | |
|
| |
Krish Administrātors
| Tēma: Re: Priekšlikums Trešdiena 17 Aprīlis 2013, 11:43 | |
| vienīgais, ko nevarētu redzēt ir tie faili, kas bija uz fotohost, kurš 1x nogļukoja, pārējo varētu redzet | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Priekšlikums | |
| |
|
| |
| Priekšlikums | |
|