Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  PortalPortal  Latest imagesLatest images  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Tarasenko

Go down 
5 posters
AutorsZiņojums
Prikulis5
Lietotājs
Prikulis5

Postu skaits : 120
Punkti : 0
Reģistrējās : 14.05.12

Tarasenko Empty
PostTēma: Tarasenko   Tarasenko EmptyTrešdiena 23 Janvāris 2013, 18:33

Šis ir mans pirmais WP, izsakiet savas domas, ieteikumus. Zinu ka tāds patukšs, nākamajam mēģināšu kko vairāk ielikt.

Tarasenko J1mqp8a6xd15wrsnigp
Atpakaļ uz augšu Go down
Richs
Lietotājs
Richs

Gadi : 28
Postu skaits : 168
Reģistrējās : 29.07.11

Tarasenko Empty
PostTēma: Re: Tarasenko   Tarasenko EmptyTrešdiena 23 Janvāris 2013, 19:49

Pats griezi spēlētāju? Renderim pasūdīga kvalitāte, un bišk baltumi un slida nav izgriezta, bet tas labi, ka pats griezi. 2
Izskatās, ka tev tur 2-3 tekstūras samiksētas laikam, mēģini eksperimentēt vairāk.
Mēģini spēlētāju kkā vairāk ieblendēt, izmanto effektus. Tas labi, ka mēģināji uztaisīt atspīdumu, vismaz spēlētājs "nelido".
Teksts gan tur labi neizskatās, mēģini citādāku fontu, novietojumu un efektu tekstam.
Bet priekš pirmā nav tik traki, mans pirmais neizskatījās labāk. ;D
Atpakaļ uz augšu Go down
Krish
Administrātors
Krish

Gadi : 27
Postu skaits : 1387
Reģistrējās : 29.06.11
Dzīvesvieta : nezinu

Tarasenko Empty
PostTēma: Re: Tarasenko   Tarasenko EmptyTrešdiena 23 Janvāris 2013, 19:53

Priekš pirmā, es pat teiktu, ka labs. 2 Tikai teksts šoreiz ir galīgi garām, un wallpeiperus parasti taisa lielākus, piemēram, - 1280x800, 1600x1200. 1
Atpakaļ uz augšu Go down
Prikulis5
Lietotājs
Prikulis5

Tarasenko Empty
PostTēma: Re: Tarasenko   Tarasenko EmptyTrešdiena 23 Janvāris 2013, 20:16

Richs rakstīja:
Pats griezi spēlētāju? Renderim pasūdīga kvalitāte, un bišk baltumi un slida nav izgriezta, bet tas labi, ka pats griezi. 2
Izskatās, ka tev tur 2-3 tekstūras samiksētas laikam, mēģini eksperimentēt vairāk.
Mēģini spēlētāju kkā vairāk ieblendēt, izmanto effektus. Tas labi, ka mēģināji uztaisīt atspīdumu, vismaz spēlētājs "nelido".
Teksts gan tur labi neizskatās, mēģini citādāku fontu, novietojumu un efektu tekstam.
Bet priekš pirmā nav tik traki, mans pirmais neizskatījās labāk. ;D

Jā, pats griezu, un to ka slida nav izgriezta tik pēc ielikšanas pamanīju, un kas ir renderis? 2 Tekstūras tur ir. Efektus pagaidām vēl nemāku, bet skatos pamācības, pēc kāda laika vrb jau būs ar efektiem. Tekstus arī tagad meklēju visādus, vrb ir kāda laba adrese no kurienes ņemt?
Atpakaļ uz augšu Go down
OwlNation
Hall Of Fame
OwlNation

Gadi : 28
Postu skaits : 1990
Reģistrējās : 19.12.10
Dzīvesvieta : Talsi

Tarasenko Empty
PostTēma: Re: Tarasenko   Tarasenko EmptyTrešdiena 23 Janvāris 2013, 20:24

1. kārtām un tas ir pats svarīgākais - izmērs. Nezinu ekrānu, kam derētu šāda izmēra wallpaper. Paskaties internetā populārākos wp izmērus. Visbiežāk gan tiek lietots 1680x1050
2. Griezums, pie tā daudz jāstrādā. Neviens jau nesākām ar ideālām izgriešanas spējām, bet iesaku to patrenēt, kaut vai tāpat griežot spēlētājus no bildēm ārā un redzēsi, ar laiku būs labāk. 2
3. Fonā izmanto vairākas tekstūras, centies tās salikt skaisti kopā. Iesaku tur izmantot blending iespējas, sākumā kaut paskatīties ko katrs no tiem dara, gan jau sapratīsi, kā labāk izmantot.
4. Izmanto dažādus adjustment'us, t.i. gradient maps, filters u.c.
5. Teksts. Nav viegli to iemācīties, bet tur vajag skatīties citos wp, kādi ir teksti, smelies idejas un galvenais - neliec tikai vienkārši tekstu un krāsu, viņam vajadzēs arī kaut ko pa virsu, lai izskatītos skaistāk.

Šīs ir pašas galvenās lietas, ko vajag iemācīties, lai izveidotu labu wp. Mācies, skaties tutorials un būs labi! 2
Atpakaļ uz augšu Go down
https://sportnight.latvianforum.net/
Edzhuks
Lietotājs
Edzhuks

Gadi : 25
Postu skaits : 1978
Reģistrējās : 27.11.10

Tarasenko Empty
PostTēma: Re: Tarasenko   Tarasenko EmptyTrešdiena 23 Janvāris 2013, 20:28

Priekš pirmā ir labs, bet tev jāmācas no kļūdām.:
teksts galīgi nepatīk un izskatās ka tur pat apakša nogriezta vai kas??
ja vajag tekstus: www.dafont.com
renderis slikts, bet ja pats griezi tad ir normāli, bet par to daudz es nerunāšu jo pats nemāku griezt un ņemu renderus no neta:DD...
Tas atspulgs man nepatīk, manuprāt, labāk būtu bez..
fons ir labs, tik mēģini renderi un tekstu sapludināt kopā ar fonu, jo tev tas renderis kā uzlīme izskatās..tā ir labs darbs Tarasenko 2378135496
Atpakaļ uz augšu Go down
Prikulis5
Lietotājs
Prikulis5

Tarasenko Empty
PostTēma: Re: Tarasenko   Tarasenko EmptyTrešdiena 23 Janvāris 2013, 20:34

Edzhuks rakstīja:
Priekš pirmā ir labs, bet tev jāmācas no kļūdām.:
teksts galīgi nepatīk un izskatās ka tur pat apakša nogriezta vai kas??
ja vajag tekstus: www.dafont.com
renderis slikts, bet ja pats griezi tad ir normāli, bet par to daudz es nerunāšu jo pats nemāku griezt un ņemu renderus no neta:DD...
Tas atspulgs man nepatīk, manuprāt, labāk būtu bez..
fons ir labs, tik mēģini renderi un tekstu sapludināt kopā ar fonu, jo tev tas renderis kā uzlīme izskatās..tā ir labs darbs Tarasenko 2378135496

Griezts teksts toč nav, tāds viņš ir.
Atpakaļ uz augšu Go down
Sponsored content

Tarasenko Empty
PostTēma: Re: Tarasenko   Tarasenko Empty

Atpakaļ uz augšu Go down

Tarasenko
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1