|
| Tarasenko | |
| | Autors | Ziņojums |
---|
Prikulis5 Lietotājs
Postu skaits : 120 Punkti : 0 Reģistrējās : 14.05.12
| Tēma: Tarasenko Trešdiena 23 Janvāris 2013, 18:33 | |
| Šis ir mans pirmais WP, izsakiet savas domas, ieteikumus. Zinu ka tāds patukšs, nākamajam mēģināšu kko vairāk ielikt. | |
| | | Richs Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 168 Punkti : 0 Reģistrējās : 29.07.11
| Tēma: Re: Tarasenko Trešdiena 23 Janvāris 2013, 19:49 | |
| Pats griezi spēlētāju? Renderim pasūdīga kvalitāte, un bišk baltumi un slida nav izgriezta, bet tas labi, ka pats griezi. Izskatās, ka tev tur 2-3 tekstūras samiksētas laikam, mēģini eksperimentēt vairāk. Mēģini spēlētāju kkā vairāk ieblendēt, izmanto effektus. Tas labi, ka mēģināji uztaisīt atspīdumu, vismaz spēlētājs "nelido". Teksts gan tur labi neizskatās, mēģini citādāku fontu, novietojumu un efektu tekstam. Bet priekš pirmā nav tik traki, mans pirmais neizskatījās labāk. ;D | |
| | | Krish Administrātors
Gadi : 27 Postu skaits : 1387 Punkti : 0 Reģistrējās : 29.06.11 Dzīvesvieta : nezinu
| Tēma: Re: Tarasenko Trešdiena 23 Janvāris 2013, 19:53 | |
| Priekš pirmā, es pat teiktu, ka labs. Tikai teksts šoreiz ir galīgi garām, un wallpeiperus parasti taisa lielākus, piemēram, - 1280x800, 1600x1200. | |
| | | Prikulis5 Lietotājs
| Tēma: Re: Tarasenko Trešdiena 23 Janvāris 2013, 20:16 | |
| - Richs rakstīja:
- Pats griezi spēlētāju? Renderim pasūdīga kvalitāte, un bišk baltumi un slida nav izgriezta, bet tas labi, ka pats griezi.
Izskatās, ka tev tur 2-3 tekstūras samiksētas laikam, mēģini eksperimentēt vairāk. Mēģini spēlētāju kkā vairāk ieblendēt, izmanto effektus. Tas labi, ka mēģināji uztaisīt atspīdumu, vismaz spēlētājs "nelido". Teksts gan tur labi neizskatās, mēģini citādāku fontu, novietojumu un efektu tekstam. Bet priekš pirmā nav tik traki, mans pirmais neizskatījās labāk. ;D Jā, pats griezu, un to ka slida nav izgriezta tik pēc ielikšanas pamanīju, un kas ir renderis? 2 Tekstūras tur ir. Efektus pagaidām vēl nemāku, bet skatos pamācības, pēc kāda laika vrb jau būs ar efektiem. Tekstus arī tagad meklēju visādus, vrb ir kāda laba adrese no kurienes ņemt? | |
| | | OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: Tarasenko Trešdiena 23 Janvāris 2013, 20:24 | |
| 1. kārtām un tas ir pats svarīgākais - izmērs. Nezinu ekrānu, kam derētu šāda izmēra wallpaper. Paskaties internetā populārākos wp izmērus. Visbiežāk gan tiek lietots 1680x1050 2. Griezums, pie tā daudz jāstrādā. Neviens jau nesākām ar ideālām izgriešanas spējām, bet iesaku to patrenēt, kaut vai tāpat griežot spēlētājus no bildēm ārā un redzēsi, ar laiku būs labāk. 3. Fonā izmanto vairākas tekstūras, centies tās salikt skaisti kopā. Iesaku tur izmantot blending iespējas, sākumā kaut paskatīties ko katrs no tiem dara, gan jau sapratīsi, kā labāk izmantot. 4. Izmanto dažādus adjustment'us, t.i. gradient maps, filters u.c. 5. Teksts. Nav viegli to iemācīties, bet tur vajag skatīties citos wp, kādi ir teksti, smelies idejas un galvenais - neliec tikai vienkārši tekstu un krāsu, viņam vajadzēs arī kaut ko pa virsu, lai izskatītos skaistāk. Šīs ir pašas galvenās lietas, ko vajag iemācīties, lai izveidotu labu wp. Mācies, skaties tutorials un būs labi! | |
| | | Edzhuks Lietotājs
Gadi : 25 Postu skaits : 1978 Punkti : 0 Reģistrējās : 27.11.10
| Tēma: Re: Tarasenko Trešdiena 23 Janvāris 2013, 20:28 | |
| Priekš pirmā ir labs, bet tev jāmācas no kļūdām.: teksts galīgi nepatīk un izskatās ka tur pat apakša nogriezta vai kas?? ja vajag tekstus: www.dafont.comrenderis slikts, bet ja pats griezi tad ir normāli, bet par to daudz es nerunāšu jo pats nemāku griezt un ņemu renderus no neta:DD... Tas atspulgs man nepatīk, manuprāt, labāk būtu bez.. fons ir labs, tik mēģini renderi un tekstu sapludināt kopā ar fonu, jo tev tas renderis kā uzlīme izskatās..tā ir labs darbs | |
| | | Prikulis5 Lietotājs
| Tēma: Re: Tarasenko Trešdiena 23 Janvāris 2013, 20:34 | |
| - Edzhuks rakstīja:
- Priekš pirmā ir labs, bet tev jāmācas no kļūdām.:
teksts galīgi nepatīk un izskatās ka tur pat apakša nogriezta vai kas?? ja vajag tekstus: www.dafont.com renderis slikts, bet ja pats griezi tad ir normāli, bet par to daudz es nerunāšu jo pats nemāku griezt un ņemu renderus no neta:DD... Tas atspulgs man nepatīk, manuprāt, labāk būtu bez.. fons ir labs, tik mēģini renderi un tekstu sapludināt kopā ar fonu, jo tev tas renderis kā uzlīme izskatās..tā ir labs darbs Griezts teksts toč nav, tāds viņš ir. | |
| | | Sponsored content
| Tēma: Re: Tarasenko | |
| |
| | | | Tarasenko | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs nevarat atbildēt tematos šajā forumā
| |
| |
| |