Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SatursSaturs  PortalPortal  Latest imagesLatest images  ReģistrētiesReģistrēties  IeietIeiet  

Īsziņa: Artūrs Kulda izskata iespējas turpināt karjeru KHL

Go down 
2 posters
AutorsZiņojums
Cursive
Lietotājs
Cursive

Gadi : 28
Postu skaits : 245
Punkti : 0
Reģistrējās : 02.05.12
Dzīvesvieta : Ērgļi

Īsziņa: Artūrs Kulda izskata iespējas turpināt karjeru KHL Empty
PostTēma: Īsziņa: Artūrs Kulda izskata iespējas turpināt karjeru KHL   Īsziņa: Artūrs Kulda izskata iespējas turpināt karjeru KHL EmptyOtrdiena 26 Jūnijs 2012, 11:51

petrovich_27 autors 2012-06-26 12:11

Īsziņa: Artūrs Kulda izskata iespējas turpināt karjeru KHL 2012-06-26_kulda_arturs_winnipeg_vs_wash_2011_11_17_nhl_com

Aizsargs Artūrs Kulda pēc Ziemeļamerikā, Winnipeg Jets kluba sistēmā, aizvadītas sezonas apsver iespēju turpināt karjeru KHL, no kuras pārstāvjiem jau ienākuši uzaicinājumi. Kulda saņēmis arī kvalifikācijas līguma piedāvājumu no Vinipegas kluba, taču nesteidzas to parakstīt un teic: „Šovasar izskatu visus piedāvājumus”.

„Vakar man Winnipeg Jets atsūtīja līgumu, lai saglabātu tiesības uz mani, bet es nekur nesteidzos un izskatu arī citus variantus. NHL uz mani tiesības paliek Vinipegā, bet KHL es esmu brīvais aģents,” spriež Artūrs Kulda, piebilstot, ka no KHL ir arī konkrēti piedāvājumi.

Kāpēc? Vinipega un Sentdžonsa „piegriezušās”? „Pēdējos 4 gadus esmu spēlējis fārmklubā un nedaudz arī NHL, bet gribas vairāk pārliecības. Es taču nebraucu uz Ameriku, lai spēlētu AHL. Savos call ups (izsaukumos „uz augšu”) es parādīju, ka bez problēmām varu spēlēt NHL, un dabīgi gribas tur spēlēt pēc iespējas vairāk. Tādēļ tagad izskatu visus piedāvājumus, jo vēlmes atgriezties AHL man nav,” skaidro Kulda.

Rīgas Dinamo neaicina? „Rīga mani nedraftēja un šovasar nav ar mani sazinājusies. Līgumu parakstīšu ar komandu, kas dos labākus nosacījumus,” tā Artūrs Kulda.

Atgādinājumam: Artūrs Kulda 2011./2012. g. sezonas laikā aizvadīja 9 spēles Winnipeg Jets ierindā, lielāko daļu sezonas cīnoties Jets fārmklubā St. John’s IceCaps – 63 spēles regulārajā sezonā un 13 spēles play off.
Atpakaļ uz augšu Go down
https://www.youtube.com/channel/UCFZ-ioNiOcPnxCpUwWJ49kg
Next One
Lietotājs
Next One

Gadi : 26
Postu skaits : 893
Punkti : 0
Reģistrējās : 18.07.11

Īsziņa: Artūrs Kulda izskata iespējas turpināt karjeru KHL Empty
PostTēma: Re: Īsziņa: Artūrs Kulda izskata iespējas turpināt karjeru KHL   Īsziņa: Artūrs Kulda izskata iespējas turpināt karjeru KHL EmptyOtrdiena 26 Jūnijs 2012, 11:55

Ceru, ka viņš tomēr piekritīs palikt.. Lai mēģina kā Daugaviņš pagājšsezon ar tām 10 spēlēm līdz decembrim.. Īsziņa: Artūrs Kulda izskata iespējas turpināt karjeru KHL 650269930
Atpakaļ uz augšu Go down

Īsziņa: Artūrs Kulda izskata iespējas turpināt karjeru KHL
Atpakaļ uz augšu 
Lapa 1 no 1
 Similar topics
-
» Jablonskis: noteikti gribu turpināt spēlēt KHL
» Artūrs Gūža: ''Viss sastāvs ir nokomplektēts ideāļņikā...''
» Treiguts karjeru turpinās Detroitā
» Kulda izsaukts uz NHL
» Kulda pagarina līgumu ar ''Jets''