Cursive Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 245 Punkti : 0 Reģistrējās : 02.05.12 Dzīvesvieta : Ērgļi
| Tēma: Īsziņa: Artūrs Kulda izskata iespējas turpināt karjeru KHL Otrdiena 26 Jūnijs 2012, 11:51 | |
| petrovich_27 autors 2012-06-26 12:11 Aizsargs Artūrs Kulda pēc Ziemeļamerikā, Winnipeg Jets kluba sistēmā, aizvadītas sezonas apsver iespēju turpināt karjeru KHL, no kuras pārstāvjiem jau ienākuši uzaicinājumi. Kulda saņēmis arī kvalifikācijas līguma piedāvājumu no Vinipegas kluba, taču nesteidzas to parakstīt un teic: „Šovasar izskatu visus piedāvājumus”. „Vakar man Winnipeg Jets atsūtīja līgumu, lai saglabātu tiesības uz mani, bet es nekur nesteidzos un izskatu arī citus variantus. NHL uz mani tiesības paliek Vinipegā, bet KHL es esmu brīvais aģents,” spriež Artūrs Kulda, piebilstot, ka no KHL ir arī konkrēti piedāvājumi. Kāpēc? Vinipega un Sentdžonsa „piegriezušās”? „Pēdējos 4 gadus esmu spēlējis fārmklubā un nedaudz arī NHL, bet gribas vairāk pārliecības. Es taču nebraucu uz Ameriku, lai spēlētu AHL. Savos call ups (izsaukumos „uz augšu”) es parādīju, ka bez problēmām varu spēlēt NHL, un dabīgi gribas tur spēlēt pēc iespējas vairāk. Tādēļ tagad izskatu visus piedāvājumus, jo vēlmes atgriezties AHL man nav,” skaidro Kulda. Rīgas Dinamo neaicina? „ Rīga mani nedraftēja un šovasar nav ar mani sazinājusies. Līgumu parakstīšu ar komandu, kas dos labākus nosacījumus,” tā Artūrs Kulda. Atgādinājumam: Artūrs Kulda 2011./2012. g. sezonas laikā aizvadīja 9 spēles Winnipeg Jets ierindā, lielāko daļu sezonas cīnoties Jets fārmklubā St. John’s IceCaps – 63 spēles regulārajā sezonā un 13 spēles play off. | |
|
Next One Lietotājs
Gadi : 26 Postu skaits : 893 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Īsziņa: Artūrs Kulda izskata iespējas turpināt karjeru KHL Otrdiena 26 Jūnijs 2012, 11:55 | |
| Ceru, ka viņš tomēr piekritīs palikt.. Lai mēģina kā Daugaviņš pagājšsezon ar tām 10 spēlēm līdz decembrim.. | |
|