| MMA-UFC.strikeforce.bellator un citas organizacijas | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
nickelback Lietotājs
Gadi : 32 Postu skaits : 3 Punkti : 0 Reģistrējās : 22.07.11 Dzīvesvieta : Cesvaine
| Tēma: MMA-UFC.strikeforce.bellator un citas organizacijas Piektdiena 22 Jūlijs 2011, 16:52 | |
| šaja foruma runasim vai apspriedisim jaunumus pa MMA | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: MMA-UFC.strikeforce.bellator un citas organizacijas Piektdiena 22 Jūlijs 2011, 17:02 | |
| Nu dvj, dvj, bet vai kāds vsp viņu skatās? Es personīgi nē. Tik zinu, ka UFC spēle bija kruta. | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: MMA-UFC.strikeforce.bellator un citas organizacijas Piektdiena 22 Jūlijs 2011, 17:04 | |
| Es vsp pirmo reizi dzirdu par šādu spēli,vai kas tas ir ;DDDDD |
|
| |
nickelback Lietotājs
Gadi : 32 Postu skaits : 3 Punkti : 0 Reģistrējās : 22.07.11 Dzīvesvieta : Cesvaine
| Tēma: Re: MMA-UFC.strikeforce.bellator un citas organizacijas Piektdiena 22 Jūlijs 2011, 17:44 | |
| UFC ir cinas sporta kompanija kura piedalas visada veida cinas sporta veidi ka piemeram Muay thai,grieku romiesu cinas,bokss,kikboks utt. vini cinas 3raundus 5 minutes katrs cina var beigties ar nokautu (submision) sapju paņemiena vai pec tiesneša punktiem https://www.youtube.com/watch?v=TKaO-0OveJc | |
|
| |
Raimiz Hall Of Fame
Gadi : 27 Postu skaits : 1259 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10 Dzīvesvieta : Rīga, Jūrmala.
| Tēma: Re: MMA-UFC.strikeforce.bellator un citas organizacijas Piektdiena 22 Jūlijs 2011, 17:44 | |
| Esmu dzirdējis, esmu redzējis, bet neskatos.. | |
|
| |
Kuklikz Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 1096 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Kuldīga
| Tēma: Re: MMA-UFC.strikeforce.bellator un citas organizacijas Piektdiena 22 Jūlijs 2011, 18:51 | |
| UFC ir nenormāli reāls. Dažreiz paskatos labākos PPV | |
|
| |
zebiexte Lietotājs
Postu skaits : 48 Punkti : 0 Reģistrējās : 27.06.11
| Tēma: Re: MMA-UFC.strikeforce.bellator un citas organizacijas Piektdiena 22 Jūlijs 2011, 20:00 | |
| Citreiz skatoties UFC liekas kā viņi viens otru nenosit
Pēdējo reizi labojis zebiexte Sestdiena 23 Jūlijs 2011, 13:00; labots 1 reizi | |
|
| |
nickelback Lietotājs
| Tēma: Re: MMA-UFC.strikeforce.bellator un citas organizacijas Sestdiena 23 Jūlijs 2011, 10:15 | |
| nakošais PPV ir Strikeforce Hendo vs Fedor kurš uzvares un kaa Hendo vs Fedor Robijs lavlers vs Timu kenediju (nejauciet ar hokejistu) Pauls Deilijs vs Tairons Vudlijs Skots Smits vs Tareks Safedins | |
|
| |
Ralfzz Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 65 Punkti : 0 Reģistrējās : 22.02.11 Dzīvesvieta : Salaspils
| Tēma: Re: MMA-UFC.strikeforce.bellator un citas organizacijas Pirmdiena 25 Jūlijs 2011, 16:32 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=OTfC_8ll_LoPerfekts video. Par MMA - esmu skatījies šo to YouTube, bet nu esmu pārāk slinks, lai novilktu kādu PPV etc. Besī tā runāšana. Kā arī mači bieži vien notiek vnk vāļājoties pa grīdu. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: MMA-UFC.strikeforce.bellator un citas organizacijas | |
| |
|
| |
| MMA-UFC.strikeforce.bellator un citas organizacijas | |
|