The Chosen One Administrātors
Postu skaits : 733 Punkti : 0 Reģistrējās : 25.07.11
| Tēma: Kimi Raikonens: es būšu tik pat ātrs, kā iepriekš Piektdiena 23 Decembris 2011, 17:26 | |
| Kimi Raikonens, kurš nākamajā sezonā atgriežas F1 un pārstāvēs “Lotus” komandu, ir pārliecināts, ka viņš būs vismaz tik pat ātrs, kā laikā, kad viņš pameta Formula 1 čempionātu. “Esmu motivētāks nekā jebkad un es nedomāju, ka esmu zaudējis savu ātrumu,” paziņoja Raikonens, kurš ar “Lotus” ir noslēdzis divu gadu līgumu. “Pats grūtākais būs pielāgoties un izprast riepas, taču es neesmu īpaši noraizējies. Lai arī tehniskie noteikumi nav nopietni mainījušies, izmaiņas ir skārušas elementus, kas ietekmē visas šasijas uzbūvi un līdz ar to jaunās mašīnas būs krietni atšķirīgas no šī gada. Tas atkal izjauks pastāvošo spēku samēru un situāciju padarīs interesantāku.” “Manas vizītes Enstonas bāzē bija lieliskas,” turpināja Raikonens, kura komandas biedrs būs francūzis Romēns Grožāns. “Pirmo reizi es biju uz komandas Ziemassvētku pasākumu un tad es sapratu, cik liels atbalsts man ir komandā. Otrā reize bija pagājušā nedēļā un tad es sapratu, ka šī komanda kļuva par pasaules čempioniem ne jau sagadīšanās dēļ. Es redzēju ieguldījumus, kas nesen veikti uzlabošanā: jauna simulatora nodaļa, 60% izmēra aerodinamiskais tunelis, CFD sistēmas uzlabojumi… Tas viss man dod pārliecību pirms gaidāmās sezonas.” “Es esmu pārsteigts par to, kā visi reaģē uz manu atgriešanos – acīmredzot visi pēc manis ir noilgojušies,” paziņoja soms, kurs bija sajūsmā par to kā Sebastians Fetels viņu parodēja ‘Autosport Awards’ balvas saņemšanas laikā. “Kas attiecas uz manu atgriešanos Formulā 1, tad tas ir kā pārnākt mājās, jo pirms rallija es šeit pavadīju deviņas sezonas, aizvadīju 157 sacīkstes un guvu 18 uzvaras. Rallijā un NASCAR, kur izmēģināju spēkus, man bija jāmācās daudz lietas, tomēr Formulu 1 es labi pazīstu. Es nevaru vien sagaidīt, kad atkal sēdīšos pie mašīnas stūres.” Šobrīd tiek plānots, ka Kimi Raikonens pirmo reizi trasē varētu doties jau janvārī, kad izmēģinātu 3 gadus vecu “Renault” formulu, jo testu aizliegums neļauj ārpus testu dienām izmēģināt jaunās mašīnas. Tostarp lielāko daļu sagatavošanās Kimi aizvadīs jaunajā Enstonas simulatorā. AVOTS: F1.lv | |
|
Krish Administrātors
Gadi : 27 Postu skaits : 1387 Punkti : 0 Reģistrējās : 29.06.11 Dzīvesvieta : nezinu
| Tēma: Re: Kimi Raikonens: es būšu tik pat ātrs, kā iepriekš Piektdiena 23 Decembris 2011, 17:27 | |
| cerams, ka tā arī būs. | |
|
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Kimi Raikonens: es būšu tik pat ātrs, kā iepriekš | |
| |
|