| UHL Vadība - Visu zvaigžņu spēlē tiksies: Jurēvičus Komanda pret Zīles Komandu | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Daredevil Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 556 Punkti : 0 Reģistrējās : 13.04.11 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: UHL Vadība - Visu zvaigžņu spēlē tiksies: Jurēvičus Komanda pret Zīles Komandu Otrdiena 20 Decembris 2011, 15:01 | |
| Jau vakar noslēdzās skatītāju un spēlētāju balsojums UHL Visu Zvaigžņu spēlei. Pēc skatītāju balsojuma bija 3 līderi ar 9 balsīm - A.Broks (Kuldīga), M.Jurēvičus (Talsi), G.Zīle (Rīga). UHL vadība nolēma, ka kapteiņi Zvaigžņu spēlei būs - M.Jurēvičus (Talsi) un G.Zīle (Rīga). Starta pieciniekus noteica UHL vadība un spēlētāju balsojums: Team Jurevichus: LW - Lillais (TALSI) C - Guža (LIEPĀJA) RW - Haferbergs (TALSI) D1 - Jurēvičus (TALSI) D2 - Pudulis (KULDĪGA) GK - Leimants (LIEPĀJA)
Team Zile: LW - A. Broks (KULDĪGA) C - Zīle (RĪGA) RW - Jurkevics (TALSI) D1 - V.Broks (LIEPĀJA) D2 - Liepa (KULDĪGA) GK - Rotkajs (RĪGA) 2. maiņu un trenerus noteiks kapteiņi savai komandai 22:00. Spēlētājus draftēs skatoties šajā sarakstā: https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AncKNCUFudwVdHVqczRaLWU4NmFsc3NYUjktNEhZUXcDrafts notiks foruma čatā 22:00! Brīvie spēlētāji ir izcelti ar BOLD melnā krāsā. Spēlētāji, kuri nav izcelti nav iekļauti AllStar spēlē! | |
|
| |
Daredevil Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 556 Punkti : 0 Reģistrējās : 13.04.11 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: UHL Vadība - Visu zvaigžņu spēlē tiksies: Jurēvičus Komanda pret Zīles Komandu Otrdiena 20 Decembris 2011, 15:11 | |
| Kuri netika AllStar spēlē no stress. Varbūt tiksiet nākamsezon! Tāpēc esiet aktīvāki un krājiet sp! | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: UHL Vadība - Visu zvaigžņu spēlē tiksies: Jurēvičus Komanda pret Zīles Komandu Otrdiena 20 Decembris 2011, 15:56 | |
| Logo gan jums ir izdevies sabojāt. ;DD | |
|
| |
Ice Cold Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 677 Punkti : 0 Reģistrējās : 21.01.11 Dzīvesvieta : Līvāni
| Tēma: Re: UHL Vadība - Visu zvaigžņu spēlē tiksies: Jurēvičus Komanda pret Zīles Komandu Otrdiena 20 Decembris 2011, 16:00 | |
| man gan škiet,ka ir pievilcīgāks nekā to,kuru es kkur redzēju | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: UHL Vadība - Visu zvaigžņu spēlē tiksies: Jurēvičus Komanda pret Zīles Komandu Otrdiena 20 Decembris 2011, 16:06 | |
| - Andris rakstīja:
- man gan škiet,ka ir pievilcīgāks nekā to,kuru es kkur redzēju
Tu te tgd neaizstāvi viņus! ;DD | |
|
| |
Ice Cold Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 677 Punkti : 0 Reģistrējās : 21.01.11 Dzīvesvieta : Līvāni
| Tēma: Re: UHL Vadība - Visu zvaigžņu spēlē tiksies: Jurēvičus Komanda pret Zīles Komandu Otrdiena 20 Decembris 2011, 16:08 | |
| Ko tu dirs te? ;DDD es saku,ko redzu. Labāk priecājies,ka esi Start Five EDIT: to4 jābeidz,skaties,tūlīt UHL Vadība izlems izlidinat no All Star sastāva par čatošanu
Pēdējo reizi labojis Andris Otrdiena 20 Decembris 2011, 16:19; labots 2 reizes | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
| Tēma: Re: UHL Vadība - Visu zvaigžņu spēlē tiksies: Jurēvičus Komanda pret Zīles Komandu Otrdiena 20 Decembris 2011, 16:10 | |
| - Andris rakstīja:
- Ko tu dirs te? ;DDD es saku,ko redzu.
Labāk priecājies,ka esi Start Five To tu pats te kuņluņķ dirs? ;DD Priecājos jau arī! ;DD lab, viss, beidzam čatu. ;DD | |
|
| |
dam1an Lietotājs
Gadi : 30 Postu skaits : 1158 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.07.11 Dzīvesvieta : Liepāja
| |
| |
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
| Tēma: Re: UHL Vadība - Visu zvaigžņu spēlē tiksies: Jurēvičus Komanda pret Zīles Komandu Otrdiena 20 Decembris 2011, 16:31 | |
| Logo ir norm, tik izskatās ka viņš bik saplacināts ir | |
|
| |
FIZZICE Lietotājs
Gadi : 27 Postu skaits : 21 Punkti : 0 Reģistrējās : 30.10.11 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: UHL Vadība - Visu zvaigžņu spēlē tiksies: Jurēvičus Komanda pret Zīles Komandu Trešdiena 21 Decembris 2011, 16:18 | |
| opā izskatās ,ka es tur esmu | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: UHL Vadība - Visu zvaigžņu spēlē tiksies: Jurēvičus Komanda pret Zīles Komandu | |
| |
|
| |
| UHL Vadība - Visu zvaigžņu spēlē tiksies: Jurēvičus Komanda pret Zīles Komandu | |
|