| Kuldīgas Indiāņi mačā pret HK Liepāja | |
|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Kašelis Lietotājs
Postu skaits : 141 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10
| Tēma: Kuldīgas Indiāņi mačā pret HK Liepāja Pirmdiena 28 Novembris 2011, 21:14 | |
| Kas nu man te beigas sanaca steidzoties Šodien es nebiju ieradies uz spēli, dažu iemeslu dēļ. Jānis mani sazvana viss kartibā, uzvara 2:0. Tad pēc 20. minūtēm saņemu zvanu no Aiņa. Un šis man saka ka man ātri ir jabrauc uz Liepāju, baigās ģēlas. Nu labi es aizbraucu un tagad man pasak ka notiks preses konfurense. Bet es apstulbu, jo kā es varu komentēt aizvadīto spēli ja pats nebiju uz to ieradies, tad nu man iedeva spēles protokolu. Apskatu, nu labi kas bus tas būs. Tad nu sākas preses konfurense. Es tulit sakšu kautko teikt, bet man uzdod jautajumu '' Kā jūties pēc sausās uzvaras pār vienu no pastarītēm?'' . Esmu nesaprašana, šī takš ir preses konfurense, nevis intervija. Tad nu nācās atbildēt uz viņa jautajumiem. | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: Kuldīgas Indiāņi mačā pret HK Liepāja Pirmdiena 28 Novembris 2011, 21:16 | |
| Neredzu jēgu, kāpēc šādu rakstu taisīji. | |
|
| |
trojas sirds-egils Lietotājs
Postu skaits : 2 Punkti : 0 Reģistrējās : 28.11.11
| Tēma: Re: Kuldīgas Indiāņi mačā pret HK Liepāja Pirmdiena 28 Novembris 2011, 21:19 | |
| paldies,tagad zinashu : ) kur tu vakar biji ! ;] | |
|
| |
Next One Lietotājs
Gadi : 26 Postu skaits : 893 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Kuldīgas Indiāņi mačā pret HK Liepāja Pirmdiena 28 Novembris 2011, 21:31 | |
| - Alternative rakstīja:
- Neredzu jēgu, kāpēc šādu rakstu taisīji.
Tāpēc, ka par šitādiem dod SP. pff. Tagad 1 golu iemeta man, 1 lkm tukšos vārtos un tagad sajutuši spēles garšu. Visiem mums ir pizģec. KAŠEL, tava mašīna tak ir tā sarkanā, kas tur fonā.. Nemelo citiem. | |
|
| |
OwlNation Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 1990 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.12.10 Dzīvesvieta : Talsi
| Tēma: Re: Kuldīgas Indiāņi mačā pret HK Liepāja Pirmdiena 28 Novembris 2011, 21:33 | |
| Par šādiem rakstiem toč SP nevajadzētu dot, jo nu šis nav sakarīgs raksts. Kurā sporta portālā šāda stila raksti ir redzēti!? | |
|
| |
Janis9 Lietotājs
Postu skaits : 2890 Punkti : 0 Reģistrējās : 18.07.11
| Tēma: Re: Kuldīgas Indiāņi mačā pret HK Liepāja Pirmdiena 28 Novembris 2011, 21:36 | |
| - Alternative rakstīja:
- Par šādiem rakstiem toč SP nevajadzētu dot, jo nu šis nav sakarīgs raksts. Kurā sporta portālā šāda stila raksti ir redzēti!?
piekrītu, šeit vajadzēja kaut vēl vairāk uzrakstīt, raksts tāds nepilnīgs. | |
|
| |
Flexx Lietotājs
Gadi : 28 Postu skaits : 39 Punkti : 6 Reģistrējās : 25.11.11 Dzīvesvieta : Rīga.
| Tēma: Re: Kuldīgas Indiāņi mačā pret HK Liepāja Otrdiena 29 Novembris 2011, 06:47 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Kuldīgas Indiāņi mačā pret HK Liepāja | |
| |
|
| |
| Kuldīgas Indiāņi mačā pret HK Liepāja | |
|