Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Sveicināts Sportnight forumā.
Ielogojies vai reģistrējies, lai aplūkotu foruma saturu.
Forumā varēsiet diskutēt par visiem sporta veidiem un arī vienkārši čillot!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
«Vitjaz» turpina tradīcijas - masveida kautiņš Čehovā
+2
dam1an
T-Mac
6 posters
Autors
Ziņojums
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
Tēma: «Vitjaz» turpina tradīcijas - masveida kautiņš Čehovā Sestdiena 26 Novembris 2011, 16:40
Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas spēlē Čehovas «Vitjaz» hokejisti savā laukumā ar 1:5 zaudēja Čeļabinskas «Traktor» komandai.
Kā jau tas bieži ir noticis, arī šoreiz «Vitjaz» «policisti» mača izskaņā sarīkoja kautiņus. Dūru vicināšanā iesiastījās arī abu klubu vārtsargi - Mets daltons un Maikls Gārnets.
dam1an Lietotājs
Gadi : 30 Postu skaits : 1158 Punkti : 0 Reģistrējās : 19.07.11 Dzīvesvieta : Liepāja
Tēma: Re: «Vitjaz» turpina tradīcijas - masveida kautiņš Čehovā Sestdiena 26 Novembris 2011, 17:42
Esmu vīlies , biju gaidījis ko labāku :hmm: vperjod Vityaz
tomylv Lietotājs
Postu skaits : 10 Punkti : 0 Reģistrējās : 30.10.11
Tēma: Re: «Vitjaz» turpina tradīcijas - masveida kautiņš Čehovā Sestdiena 26 Novembris 2011, 18:32
#47 ar to vienu izskatījās ka sunīšus spēlē, beigās saprata ka nenoķers viņu, atsita citu :\
Bac, kas būs kad Vitjaz pret Rīgu spēlēs...
FeedBack Lietotājs
Gadi : 24 Postu skaits : 1793 Punkti : 0 Reģistrējās : 23.10.11
Tēma: Re: «Vitjaz» turpina tradīcijas - masveida kautiņš Čehovā Sestdiena 26 Novembris 2011, 18:50
Vajag vairāk tādu komandu, jautrāk skatīties.
Enigma Administrātors
Gadi : 28 Postu skaits : 667 Punkti : 0 Reģistrējās : 05.12.10
Tēma: Re: «Vitjaz» turpina tradīcijas - masveida kautiņš Čehovā Sestdiena 26 Novembris 2011, 18:50
Ja es spēlētu KHL un man būtu pret viņiem, es vnk atteiktos spēlēt.
tomylv Lietotājs
Postu skaits : 10 Punkti : 0 Reģistrējās : 30.10.11
Tēma: Re: «Vitjaz» turpina tradīcijas - masveida kautiņš Čehovā Sestdiena 26 Novembris 2011, 19:11
Es vnk esmu tik dusmīgs :@ Kāvar nebūt neviens kas varētu izrubīt Jablonksi un aizsūtīt viņu uz mēnesi paārstēties kopā ar Brenamu :@
T-Mac Hall Of Fame
Gadi : 28 Postu skaits : 5030 Punkti : 0 Reģistrējās : 26.11.10 Dzīvesvieta : Pļaviņas
Tēma: Re: «Vitjaz» turpina tradīcijas - masveida kautiņš Čehovā Sestdiena 26 Novembris 2011, 19:14
tomylv rakstīja:
Es vnk esmu tik dusmīgs :@ Kāvar nebūt neviens kas varētu izrubīt Jablonksi un aizsūtīt viņu uz mēnesi paārstēties kopā ar Brenamu :@
C.Simon's manuprāt varētu vienīgais no KHL kurš varētu vienam no viņiem tā riktīgi ielikt bietē, citus spēlētājus gan nezinu
Seriijs Lietotājs
Gadi : 29 Postu skaits : 531 Punkti : 0 Reģistrējās : 02.09.11 Dzīvesvieta : Rīga, Ķengarags.
Tēma: Re: «Vitjaz» turpina tradīcijas - masveida kautiņš Čehovā Sestdiena 26 Novembris 2011, 19:16
Gratons arī mošk varētu...
T-Mac Hall Of Fame
Tēma: Re: «Vitjaz» turpina tradīcijas - masveida kautiņš Čehovā Ceturtdiena 01 Decembris 2011, 15:25
Seriijs rakstīja:
Gratons arī mošk varētu...
Graton, let's go home!!!
Nevaru sagaidīt Novokuznetsk vs Vitjaz spēli, ah kaut tur Saimons ar kādu izkautos EDIT: Gretonam ies secen spēles pret Jekaterinburgas "Avtomobilist" un Novokuzņeckas "Metallurg". Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck, vsjo, es ienīstu KHL :X
Sponsored content
Tēma: Re: «Vitjaz» turpina tradīcijas - masveida kautiņš Čehovā
«Vitjaz» turpina tradīcijas - masveida kautiņš Čehovā